Media

Μαίρη Συνατσάκη: Η αδερφή της ετοιμάζεται να γίνει θεία- Τα πρώτα λόγια της: «Περιμένω πώς και πώς»

Gossip-tv Team

H Mαίρη Συνατσάκη διανύει τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της, μιας και σε λίγους μήνες θα κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Ίαν Στρατή

Η ίδια είναι πολύ χαρούμενη και ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της το μωράκι της, με τους οικείους της επίσης να μην μπορούν να κρύψουν με τίποτα την χαρά τους.

Η δίδυμη αδερφή της Μαίρης Συνατσάκη, Αλίκη, παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις στην εκπομπή Breakfast @Star, με την ίδια να δηλώνει εξ αρχής ότι αισθάνεται πολύ έτοιμη να γίνει θεία για πρώτη φορά. Επίσης, αποκάλυψε πως η αδερφή της είχε πάντοτε σαν όνειρο να γίνει μανούλα και πως, από την πρώτη στιγμή που έμαθε ότι περιμένει παιδάκι, πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Πολύ πιο συγκεκριμένα, η Αλίκη Συνατσάκη είπε χαρακτηριστικά:

«Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη. Περιμένω πως και πως. Ευλογία σε όλο τον κόσμο τα παιδιά. Μου το είπε από το τηλέφωνο. Μιλήσαμε στο τηλέφωνο, γιατί μιλάμε γενικώς. Συγκινήθηκα, βούρκωσα. Πήγα να το παίξω ψύχραιμη αλλά είμαι πάρα πολύ συγκινημένη. Είμαι έτοιμη για το θεία. Έχω κάνει προπόνηση δυο χρόνια γιατί έχω ένα βαφτιστήρι.

Ήξερα ότι είναι στα σχέδιά της Μαίρης να κάνει ένα παιδί. ‘Ηταν από τις γυναίκες που ήθελαν να το ζήσουν αυτό. Είναι έτοιμοι και οι δυο. Τον γνώρισα κυρίως μέσα από τη σχέση της Μαίρης τον Ίαν. Χαίρομαι που τους βλέπω χαρούμενους και ευτυχισμένους μαζί. Έχω μάθει το φύλο του μωρού αλλά δε μπορώ να πω κάτι άλλο. Γερό και τυχερό ότι και να είναι»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved