Media

Mad Clip: Τα «πυρά» του παππού του κατά της Αρετής: «Γιατί τον άφησε να την ερωτευτεί; Υπέφερε»

Gossip-tv Team

Ένας χρόνος συμπληρώθηκε από την ημέρα που ο Mad Clip έχασε την ζωή του, μετά από τροχαίο δυστύχημα που είχε με το αυτοκίνητό του στη Λεωφόρο Ποσειδώνος. 

Τόσο οι οικείοι του, όσο και οι φανατικοί θαυμαστές του, δεν μπορούν με τίποτα να πιστέψουν ακόμα τον θάνατό του και μάλιστα στο ετήσιο μνημόσυνο που έγινε στο νεκροταφείο Παλαιού Φαλήρου πριν απο μερικές ημέρες, όλοι έδειχναν να είναι συνετριμμένοι.

Ο παππούς και η γιαγιά του δημοφιλούς τράπερ Mad Clip, που αγαπήθηκε μοναδικά από το κοινό του, παραχώρησαν δηλώσεις στην εκπομπή T-live και δεν μπόρεσαν να κρύψουν την συγκίνηση και τον πόνο τους για το γεγονός ότι ο εγγονός τους έφυγε από την ζωή τόσο γρήγορα και άδικα. Ο παππούς του μάλιστα δεν δίστασε να μιλήσει με αιχμηρό τόνο και για την πρώην σύντροφο του εγγονού του, Αρετή, την οποία ο τράπερ είχε ερωτευτεί παράφορα, ενώ εκείνη είχε δηλώσει πως μεταξύ τους υπήρξε μια απλή γνωριμία.

Πολύ πιο συγκεκριμένα, ο παππούς του αδικοχαμένου τράπερ είπε χαρακτηριστικά: «Πάνω από όλους η Αρετή. Της έχει βγάλει και τραγούδι. Αφού αυτή έλεγε ότι ήταν μια απλή γνωριμία, γιατί δεν του το έλεγε από την αρχή του παιδιού; Γιατί τον άφησε να την ερωτευτεί τόσο πολύ και να υποφέρει; Είχε φτάσει στο σημείο η μάνα του, το 2021 που σκοτώθηκε, να μου πει ότι αν χωρίσουν ο Παναγιώτης δε θα αντέξει» τονίζει.

Όσο για τα λεφτά που είχε βγάλει ο Mad Clip με όλη αυτή την επιτυχία που σημείωσε, «Έβγαλε αυτά τα λεφτά για να του τα φάνε. Ο πατέρας του έκανε αποποίηση κληρονομιάς από την αρχή. Να πάρει η μάνα και η αδερφή του τα λεφτά που δικαιούταν. Όλα τα λεφτά του Παναγιώτη είναι εξαφανισμένα. Τι απέγιναν αυτά τα λεφτά; Πρέπει να είχε μαζέψει 1εκ. ευρώ. Πόσα να χάλασε; Έμειναν λεφτά. Τι απέγιναν;»

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved