Media

Ίνα Ταράντου: Η εντυπωσιακή πρεμιέρα του «Εμείς» και η έκπληξη on air από τον Αντώνη Ρέμο!

Gossip-tv Team

Η Ίνα Ταράντου, το μεσημέρι της Δευτέρας 5 Σεπτεμβρίου, έκανε πρεμιέρα μέσα από την συχνότητα του OPEN στην εκπομπή της "Εμείς", με την ίδια να εμφανίζεται στο πλατό ιδιαίτερα ανανεωμένη. 

Η παρουσιάστρια καλοσώρισε το κοινό με έναν πολύ συγκινητικό τρόπο, ενώ μια έκπληξη την περίμενε στη συνέχεια, με τον Αντώνη Ρέμο να της εύχεται καλή αρχή σε αυτό το νέο της ξεκίνημα!

Η νέα εκπομπή «Εμείς» με την Ίνα Ταράντου ήρθε, για να ανοίξει ένα παράθυρο σε όλη την Ελλάδα και στους ξεχωριστούς ανθρώπους της και τα απογεύματά μας αποκτούν χρώματα, μυρωδιές, εικόνες και διηγήσεις. Καθημερινά οι συνεργάτες της εκπομπής, «οργώνουν» κάθε βουνό, πεδιάδα, θάλασσα, ανακαλύπτουν μέρη, προτάσεις, ανθρώπους και μας μεταφέρουν μέσα από ζωντανές συνδέσεις ή video σε μέρη που έχουμε αγαπήσει ή λαχταράμε να γνωρίσουμε, στους μικρούς και μεγάλους θησαυρούς του ελλαδικού χώρου. Η Ίνα Ταράντου στην έναρξη της εκπομπής της, μίλησε με τον πιο συγκινητικό τρόπο στους τηλεθεατές, λέγοντας:

"Χιλιάδες πρόσωπα εμείς, χιλιάδες εκδρομές θα σας πάμε φέτος. Καλώς ήρθατε στην παρέα μας! Κάποιοι με είχατε συνηθίσει αλλιώς, σήμερα θα τα λέμε αλλιώτικα... Θέλω να σας πω για αρχή ότι πριν πολλά είχα διαβάσει μια φράση, “Οι ζωές μας δεν μετριούνται με το πόσες ανάσες παίρνουμε αλλά με τα μέρη και τους ανθρώπους που θα κόψουν ανάσα. Αυτό θα κάνουμε και εμείς! Θα σας κόψουμε την ανάσα. Ελάτε όλοι μαζί να γίνουμε Εμείς, γιατί το εμείς έχει δύναμη".

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε την παρουσιάστρια, όταν ο τραγουδιστής Αντώνης Ρέμος εμφανίστηκε με βίντεο κλήση στην εκπομπή, θέλοντας να ευχηθεί με τον δικό του μοναδικό τρόπο στην Ίνα Ταράντου.

Η παρουσιάστρια είπε χαρακτηριστικά: "Τον Αντώνη τον γνωρίζω πολλά χρόνια. Πέρα από αυτό που γνωρίζουν όλοι για τον Αντώνη, είναι ένας πάρα πολύ καλός άνθρωπος, για να σταθώ και στα σημεία του χαρακτήρα του. Είναι ένας άνθρωπος που στέκεται πολύ στους φίλους του και αυτό πρέπει να το σημειώσουμε", με τον αγαπημένο τραγουδιστή να σημειώνει: "Είσαι ένας υπέροχος άνθρωπος, είσαι πολύ ανανεωμένη, πολύ κατασταλαγμένη και έμπειρη, ξέρεις πως να χειρίζεσαι τον λόγο και την ροή μιας εκπομπής. Μόνο καλή επιτυχία μπορώ να σου πω με πολλή αγάπη".

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved