Media

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Αποκάλυψε το... μήνυμα που θα στείλει στη Βίκυ Καγιά για το GNTM (video)

Gossip-tv Team

Η Ζενεβιέβ Μαζάρι έδωσε την απάντηση της με τον δικό της μοναδικό τρόπο στα όσα είχε δηλώσει η Βίκυ Καγιά για τους πρώην κριτές του GNTM και τις μεταξύ τους σχέσεις.

Σε λίγες μέρες κάνει πρεμιέρα το GNTM και όλοι αναμένουν την μεγάλη επιστροφή της Βίκυς Καγιά. Η ίδια είχε δηλώσει πως δεν έχει δεχτεί από κανέναν παλιό κριτή μήνυμα, καθώς δεν έχουν κάποια επαφή μεταξύ τους.

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, Super Κατερίνα και με τον δικό της ιδιαίτερο τρόπο έστειλε ένα ξεχωριστό μήνυμα στην πρώην συνεργάτιδα της, Βίκυ Καγιά για το νέο κύκλο του GNTM.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια είπε:«Θα στείλω μήνυμα για την πρεμιέρα στο GNTM. Εννοείται πως θα στείλω… Και περιστέρια θα στείλω… Και ευχές θα στείλω… Αυτό που θέλω να πω εγώ σαν άνθρωπος από τα βάθη της ψυχής μου, επειδή αν είναι αλήθεια όλο αυτό που ακούγονται για τη φετινή χρονιά και τον χειμώνα που μας έρχεται, όλες οι ψυχαγωγικές εκπομπές πρέπει να πάνε καλά και να πετύχουμε τον απώτερο σκοπό μας που είναι να ψυχαγωγήσουμε τον κόσμο».

Και πρόσθεσε:«Πραγματικά να γυρίζουν σπίτι και να λένε «να ‘σαι καλά με έκανες και γέλασα». Θα στείλω σε όλους ευχές γιατί πραγματικά τις έχουμε ανάγκες όλες».

Τώρα μένει να δούμε αν όντως θα της στείλει μήνυμα...

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved