Media

Βίκυ Καγιά για GNTM: «Αυτός είναι ο λόγος που γύρισα. Έχω μια συγκεκριμένη "αποστολή"»

Gossip-tv Team

Η Βίκυ Καγιά παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική τόσο για την έβδομη σεζόν του Shopping Star, αλλά και για την επιστροφή της στο GNTM, που είναι ένα από τα πιο αγαπημένα της project. 

Είναι μια από τις πιο διάσημες fashion expert, που το κοινό την λατρεύει και δεν σταματά να την παρακολουθεί όλα αυτά τα χρόνια, ενώ την στηρίζουν σε οποιοδήποτε νέο της επαγγελματικό βήμα.

Η φετινή σεζόν ενδέχεται να είναι άκρως απαιτητική για την Βίκυ Καγιά, μιας και η παρουσιάστρια θα συνεχίσει το Shopping Star, για έβδομη συνεχόμενη σεζόν, ενώ φέτος επιστρέφει και στο ριάλιτι μόδας GNTM, με το κοινό να ανυπομονεί πως και πως για την επάνοδό της. Η ίδια παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις στην εκπομπή "Open Weekend" και μίλησε για όλους και για όλα, αλλά κυρίως για την επιστροφή της στο GNTM, που θα είναι πολύ διαφορετικό.

Η Βίκυ Καγιά είπε χαρακτηριστικά: «Αν δεν δοκιμάσουμε λιγάκι πέρα δώθε και δεξιά και αριστερά, δεν θα ξέρουμε ποτέ πραγματικά ποια είναι η αληθινή μας ταυτότητα και που θέλουμε να βρισκόμαστε... Δεν θέλω να προσβάλλω τα αγόρια, τα αγαπώ πάρα πολύ τα αγόρια τα μοντέλα, αλλά η αγορά τους είναι πολύ πιο περιορισμένη από την γυνακεία αγορά. Αυτή τη στιγμή άνοιξε η ψαλίδα σε παγκόσμιο επίπεδο και έχουμε τους πάντες! Ο ανταγωνισμός λοιπόν χτυπάει κόκκινο... Νιώθω πάρα πολύ αγωνία, νιώθω ταπεινή, νιώθω ήρεμη. Έχω μια αποστολή πολύ συγκεκριμένη να εκπληρώσω και έχω γυρίσει για αυτά τα κορίτσια που αξίζουν, για αυτά τα κορίτσια που θέλουν πραγματικά αυτή την καριέρα και το λέει η ψυχή τους να γίνουν μοντέλα».

Δείτε το σχετικό βίντεο με όσα είπε παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved