Showbiz

Βίκυ Καγιά: Ποζάρει με ολόσωμο μαύρο μαγιό και «ανεβάζει την θερμοκρασία» στο Instagram!

Gossip-tv Team

H Bίκυ Καγιά είναι αρκετά ενεργή στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media και μάλιστα δημοσιεύει αρκετά συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της!

Είναι μια από τις πιο διάσημες ελληνίδες, η οποία και έχει ασχοληθεί ιδιαίτερα με το μόντελινγκ, ενώ τα τελευταία χρόνια την παρακολουθούμε και μέσα από την τηλεόραση από τα σόου, τα οποία και έχουν να κάνουν άμεσα με την μόδα.

Η Βίκυ Καγιά είναι μια από τις πιο αγαπημένες fashion experts, που εδώ και πολλά χρόνια έχει αποκτήσει το δικό της φανατικό κοινό, που ακολουθούν κατά γράμμα όλες τις νέες στυλιστικές της συμβουλές. Η ίδια είναι πανέμορφη και με κάθε νέα δημοσίευσή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φέρνει "πανικό". Αυτήν την φορά επέλεξε να δημοσιεύσει μερικές φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές της διακοπές, μιας και το καλοκαίρι τελειώνει.

Η Βίκυ Καγιά πόζαρε με ολόσωμο μαύρο μπικίνι και ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε να είναι χαμογελαστή και να απολαμβάνει την κάθε στιγμή της. Άλλωστε, όπως έχει πει και η ίδια, φέτος απόλαυσε και με το παραπάνω τις διακοπές της, αφού είχε πραγματικά ανάγκη την χαλάρωση. Η νέα σεζόν για εκείνη θα είναι άκρως απαιτητική, αφού θα παρουσιάσει για έβδομη συνεχόμενη σεζόν το Shopping Star αλλά και θα επιστρέψει στο GNTM!

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved