Media

Καλύτερα δε γίνεται: Η Γερμανού έκανε πρεμιέρα - Το total remake στο πλατό και τα κέφια!

Gossip-tv Team

Η εκπομπή Καλύτερα Δε Γίνεται έκανε πρεμιέρα το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου, με την Ναταλία Γερμανού και όλους τους συνεργάτες της να "μεταμορφώνονται" σε ροκ μπάντα, κάνοντας την πιο ανατρεπτική έναρξη!

Η εκπομπή έχει σημειώσει πολύ μεγάλη επιτυχία, μιας και το κοινό την παρακολουθεί και ενημερώνεται για όλα τα νέα της εγχώριας, αλλά και της διεθνούς σόουμπίζ.

Το μεσημέρι του Σαββάτου 10 Σεπτεμβρίου η εκπομπή "Καλύτερα Δε Γινεται" με την Ναταλία Γερμανού έκανε πρεμιέρα για τη φετινή σεζόν, με όλους τους συντελεστές της εκπομπής να ανυπομονούν, αλλά και τους τηλεθεατές. Η εκπομπή ξεκίνησε με ένα intro εντελώς διαφορετικό, μιας και η ίδια, μαζί με την ομάδα της, μεταμορφώθηκαν σε μια ροκ πάντα και τραγούδησαν λίγο πριν μπουν στο στούντιο. Στη συνέχεια, η Ναταλία Γερμανού με την ομάδα της "εισέβαλλαν" στο πλατό και καλωσόρισαν το τηλεοπτικό κοινό για πρώτη φορά για τη φετινή σεζόν, ενώ η παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι η σημερινή της καλεσμένη θα είναι η Καίτη Γαρμπή!

Η Ναταλία Γερμανού είπε χαρακττηριστικά κατά την έναρξη της εκπομπής: "Καλωσορίσαμε! Με ξεκάθαρο απωθημένο ροκ μπάντας, μετά από ένα γεμάτο καλοκαίρι, το "Καλύτερα Δε Γίνεται" είναι εδώ και πάλι. Είμαστε δυο μήνες μακριά σας, πήγαμε διακοπές και είμαστε και πάλι εδώ. Η αλήθεια είναι ότι μας λείψατε. Σήμερα έχω ντυθεί ατόφιο χρυσάφι, μιας και η Καίτη Γαρμπή θα είναι σε λίγο μαζί μας, για να κάνει την πρώτη μας αυτή εκπομπή ακόμα πιο ιδιαίτερη".

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved