Media

Αφροδίτη Γραμμέλη: «Το θεωρώ άκομψο το να μιλήσω εγώ για την Ελένη Φωτοπούλου»

Gossip-tv Team

Η Αφροδίτη Γραμμέλη παραχώρησε συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικη σχετικά με τη νέα εκπομπή του ΣΚΑΪ, που θα συνεργάζεται και πάλι με την Φαίη Σκορδά, την οποία, όπως ανέφερε, την αγαπάει πολύ και της έχει αδυναμία. 

Η ίδια ρωτήθηκε για τη νέα της αρχή σε αυτήν την εκπομπή, για το πώς είναι το κλίμα συνεργασίας, αλλά και για την Ελένη Φωτοπούλου και την αποχώρησή της από την εκπομπή.

Η Αφροδίτη Γραμμέλη παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις στην εκπομή της Ναταλία Γερμανού "Καλύτερ Δε Γίνεται" και μίλησε για την νέα εκπομπή "Το πρωινό μας", που θα ξεκινήσει στον ΣΚΑΪ από την επόμενη εβδομάδα, με την ίδια να δηλώνει ενθουσιασμένη. Όσον αφορά την Έλενα Φωτοπουλου, δεν θέλησε να δώσει καμία απάντηση, μιας και όπως είπε την εκτιμά πολύ και σέβεται τις επιλογές της.

«Είμαστε λίγο αγχωμένοι, ευχάριστα βέβαια. Θέλω να ευχηθώ σε όλους καλή σεζόν και στην αγαπημένη μου Ναταλία και σε όλα τα παιδιά. Η αλήθεια είναι ότι ήθελα πολύ να είμαι με την Φαίη. Πέρα από τη συνεργασία μας, είναι ένας άνθρωπος που λατρεύω κι αγαπώ πολύ κι όταν μπορείς στην τηλεόραση να συνεργάζεσαι με ανθρώπους που αγαπάς, είναι ευλογία. Τις συγκρίσεις θα τις κάνει ο κόσμος που βλέπει. Εμείς καλό είναι να κάνουμε τη δουλειά μας όσο καλύτερα μπορούμε και να σεβόμαστε τους συναδέλφους»

Για την Ελένη Φωτοπούλου είπε: «Είναι λίγο άκομψο να ερωτηθώ και να απαντήσω για μία πάρα πολύ καλή συνάδελφο, που τιμώ και σέβομαι. Δεν συζητώ ποτέ για συναδέλφους μου ή για θέματα που αφορούν επαγγελματική συμφωνία άλλων ανθρώπων»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved