Media

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Η μητέρα του απαρνήθηκε την ταυτότητά της μπροστά στις κάμερες!

Gossip-tv Team

Η μητέρα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, Γεωργία, απαρνήθηκε  μπροστά στις κάμερες την ταυτότητά της ως μητέρα του δολοφόνου της Καρολάιν.

Στον αέρα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου είδαμε την αντίδραση της μητέρας του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου όταν είδε τις τηλεοπτικές κάμερες.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είναι ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος της 20χρονης Καρολάιν, την οποία και δολοφόνησε μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά. Από εκείνη τη στιγμή, οι γονείς του περνούν και εκείνοι τον δικό τους Γολγοθά, μιας και ο γιος τους βρίσκεται στη φυλακή και δεν μπορούν ακόμα να πιστέψουν στην αποτρόπαια πράξη του. Η κάμερα της εκπομπής Super Kατερίνα και η δημοσιογράφος Φαίη Φώτου, συνάντησε τη μητέρα του, η οποία απαρνήθηκε on air την ταυτότητά της.

Γ. Α. Δεν σας καταλαβαίνω. Με ποιον μιλάτε; Εσείς πώς με αποκαλέσατε;
Δημοσιογράφος: Κυρία Γεωργία.
Γ.Α. Λάθος κάνετε. Μιλάτε με λάθος άνθρωπο!

Στη συνέχεια της εκπομπής, ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, τοποθετήθηκε σχετικά με το θέμα και επιβεβαίωσε ότι η συγκεκριμένη κυρία είναι η μητέρα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, σημειώνοντας το γιατί κράτησε αυτήν την στάση μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες. Μάλιστα, ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά:«Ο χαρακτήρας που έχει δείξει μέχρι στιγμής η συγκεκριμένη γυναίκα είναι παραδειγματικός»

Δειτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved