Media

Γιώργος Λιάγκας για το J2US: «Αν αποφασίσω ότι η καριέρα μου τελείωσε, θα κάνω τέτοια εμφάνιση»

Gossip-tv Team

Ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε ότι είχε δεχτεί στο παρελθόν πρόταση για το Just The 2 of Us, με τον ίδιο να αρνείται, ακόμα και αν τα οικονομικά ήταν πολύ καλά. 

Ο παρουσιαστής μίλησε με λόγια αιχμηρά, ενώ είπε χαρακτηριστικά ότι θα δεχόταν μια τέτοια πρόταση, μόνο αν είχε πάρει απόφαση ότι η καριέρα του στην τηλεόραση θα είχε φτάσει στο τέλος της.

Ο Γιώργος Λιάγκας, το πρωί της Δευτέρας 12 Σεπτεμβρίου, με αφορμή ένα ρεπορτάζ που προβλήθηκε στην εκπομπή για το J2US και την πρόταση που έχει γίνει στην Μαίρη Συνατσάκη και τον Ιάν Στρατή, αποκάλυψε ότι και ο ίδιος δέχτηκε πρόταση, αλλά την έχει αρνηθεί!

Ο παρουσιαστής είπε χαρακτηριστικά: «Μου είχε κάνει πρόταση η παραγωγή να πάω και προφανώς δεν έχω πάει. Σε προ ANT1 εποχή, οπότε το σκέφτηκα και είπα όχι ξεκάθαρα. Ήταν ελκυστικά τα νούμερα, ήταν πολύ μεγάλα τα νούμερα, το θέμα δεν ήταν αυτό, το θέμα είναι πως αν αποφασίσω να τελειώσει η καριέρα μου θα κάνω μετά τέτοιες εμφανίσεις... «Θα πρέπει να τελειώσει η καριέρα μου για να πάω στο J2US. Εγώ δεν κάνω life style, δημοσιογράφος είμαι. Άρα θεωρώ πως όταν τελειώσει το κομμάτι αυτό -ελπίζω να μην τελειώσει- αλλά αν τελειώσει, μπορεί να το κάνω αυτό»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved