Media

Κάνε ότι κοιμάσαι: Πρεμιέρα με ανατριχιαστικές εικόνες - Συγκλονισμένοι οι χρήστες του twitter

Gossip-tv Team

Κάνε ότι κοιμάσαι: Ένα θρίλερ που κόβει τη ανάσα με επικεφαλής του καστ τον Σπύρο Παπαδόπουλο στο ρόλο ενός καθηγητή, η ζωή του οποίου ανατρέπεται όταν δολοφονείται η γυναίκα του και ο ίδιος καλείται να αποδείξει ότι είναι αθώος, έκανε πρεμιέρα σήμερα (12/9).

Τα πρώτα λεπτά της νέας σειράς της ΕΡΤ έδειξαν έναν νεαρό μαθητή να δέχεται bullying από δύο συμμαθητές του, οι οποίοι τον κυνήγησαν, τον χτύπησαν και παραλίγο να του κόψουν την γλώσσα.

Οι εικόνες αυτές συγκλόνισαν τους χρήστες του twitter, οι οποίοι κατέκλυσαν το μέσο κοινωνικής δικτύωσης με σχόλια.

«Έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό, δυνατό ξεκίνημα», «πολύ δυνατή αρχή, συγκλονιστική», ήταν μερικά από αυτά.

Δείτε τα σχόλια των χρηστών:

Τι είδαμε στο σημερινό επεισόδιο...

Ο Νικόλας είναι ο αγαπημένος φιλόλογος σε ένα περιθωριακό λύκειο. Η βίαιη ληστεία σε ένα γειτονικό σπίτι δημιουργεί ένταση στην ήδη κλονισμένη σχέση του με τη σύζυγο και την κόρη του. Η αστυνόμος, που έχει αναλάβει τη σειρά των αντίστοιχων ληστειών, επιμένει στην υπόθεση αυτή.

Στο σχολείο οι γονείς δύο εφήβων με παραβατική συμπεριφορά ζητούν την απομάκρυνσή του, προσπαθώντας να ελαφρύνουν τους γιους τους από τις αξιόποινες πράξεις τους για την κακοποίηση κάποιου συμμαθητή τους. Ο Νικόλας μοιάζει έτοιμος να αντιμετωπίσει οποιοδήποτε μέτωπο. Ποιο θα είναι, όμως, το μεγάλο λάθος που θα κάνει;

Δείτε στην gallery μερικά στιγμιότυπα:

Ο Νικόλας έχει κάνει έρωτα με τη μητέρα ενός αγαπημένου του μαθητή. Ή τουλάχιστον έτσι πιστεύει, πριν μάθει ότι οι γονείς αυτού του μαθητή έχουν σκοτωθεί προ πολλού σε αυτοκινητικό δυστύχημα.

Γεμάτος εvοχές, αλλά και απορία για την ταυτότητα της γυναίκας, με την οποία απάτησε για πρώτη φορά τη σύζυγό του, ο Νικόλας αποφασίζει να το αποσιωπήσει και να κρύψει απ' όλους την αλήθεια. Δεν θα προλάβει, όμως, να τον βασανίσει για πολύ, επειδή το κακό παραμονεύει ήδη κι έχει βάλει στόχο τη γυναίκα και την κόρη του.

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved