Media

Μερκούρη: Έτσι σχολίασε την σχέση της κόρης της με τον Άγγελο Λάτσιο - Τι είπε για την Μενεγάκη;

Gossip-tv Team

Η Δωροθέα Μερκούρη μίλησε για πρώτη φορά για την σχέση της κόρης της, Γαίας με τον Άγγελο Λάτσιο.

Η Γαία Μερκούρη και ο Άγγελος Λάτσιος είναι μαζί εδώ και ενάμιση χρόνο περίπου και ζουν την απόλυτη ευτυχία, καθώς έχουν βρει τον έρωτα, ο ένας στα μάτια του άλλου.

Οι δυο τους μπορεί να δημοσιεύουν καθημερινά κοινές φωτογραφίες από την καθημερινότητά τους, όμως δεν έχουν κάνει ποτέ δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες. Η μητέρα της ξανθιάς καλλονής, Δωροθέα Μερκούρη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, Πρωινό μας και ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, για τη σχέση της κόρης της, Γαίας με τον Άγγελο Λάτσιο, γιο της Ελένης Μενεγάκη.

«Δε φοβάμαι για τη δημοσιότητα της σχέσης της κόρης μου. Είναι παιδάκια. Είναι παιδάκια για μένα. Δε βλέπω δημοσιότητα πίσω από αυτό, βλέπω δυο παιδιά που περνάνε πολύ ωραία μαζί. Αυτό βλέπω. Δε βλέπω αυτά που γράφουν και λένε. Καμιά φορά μου τα στέλνουν κάποιοι φίλοι μου και βάζω τα γέλια. Ζουν κάτι δικό τους» είπε αρχικά, η Δωροθέα Μερκούρη.

Στη συνέχεια αποκάλυψε αν έχει τύχει να μιλήσει με την Ελένη Μενεγάκη λόγω της σχέσης των παιδιών τους:«Εγώ έχω σχέση με τα παιδιά, το αφήνω αυτό ελεύθερο. Ζουν κάτι δικό τους».

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved