Μερκούρη: Ο πρώην σύζυγός της είναι πασίγνωστος κομμωτής και πατέρας της Γαίας - Κούρεψε τον Λάτσιο
Showbiz

Μερκούρη: Ο πρώην σύζυγός της είναι πασίγνωστος κομμωτής και πατέρας της Γαίας - Κούρεψε τον Λάτσιο

Η Δωροθέα Μερκούρη είναι μια εντυπωσιακή γυναίκα, μοντέλο, ηθοποιός και καταφέρνει να τα συνδυάζει όλα με επιτυχία.

Σε κάθε της τηλεοπτική εμφάνιση μαγνητίζει τα βλέμματα, τόσο με την ομορφιά της, όσο και με τον υπέροχο χαρακτήρα της.

Ο λόγος της είναι ευθύς, γλυκός και πάντα έχει να πει μία καλή κουβέντα για όλους. Η ίδια μάλιστα έχει αποφασίσει εδώ και αρκετά χρόνια να κρατήσει την προσωπική ζωή της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Εκτός, όμως από την επαγγελματική της καριέρα, η Δωροθέα είναι και μια τρυφερή και προστατευτική μητέρα, αφού με τον πρώην σύζυγό της, έχει αποκτήσει δύο κόρες, την Ηλέκτρα (21 ετών) και την Γαία (18 ετών).

Μάλιστα την Γαία την γνωρίζουμε καλύτερα και μέσα από την σχέση της με τον γιο της Ελένης Μενεγάκη, Άγγελο Λάτσιο. Αυτό που δεν ξέρετε, όμως είναι πως ο πατέρας της νεαρής και πρώην σύζυγός της Δωροθέας είναι πασίγνωστος κομμωτής και είναι ο Γουάρντ Σρεγκεχοϊρντ.

Σε παλαιότερη συνέντευξη της η Δωροθέα Μερκούρη είχε δηλώσει:«Περνάγαμε πολύ ωραία μαζί. Είναι Ολλανδός, δεν ήθελε τη γυναίκα στο σπίτι. Όταν όμως έκανα την Ηλέκτρα, αισθάνθηκε και λίγο παραμελημένος. Φύγαμε αρκετά χρόνια μετά από τη Νέα Υόρκη. Ήρθε και ο σύζυγός μου εδώ, το προσπαθήσαμε. Εγώ όμως δεν μπορούσα άλλο να μένω στην Αμερική, ήθελα να μείνω στην Ευρώπη. Ο πρώην σύζυγός μου είναι πολύ καλός σε αυτό που κάνει, έχει μεγάλη καριέρα στην Αμερική, δεν θα άφηνε τη δουλειά του για να πάει σε μια άλλη χώρα».

Ο Γουάρντ Σρεγκεχοϊρντ είναι κομμωτής στο εξωτερικό, έχει συνεργαστεί με μεγάλα περιοδικά και έχει επιμεληθεί τα looks διάσημων μοντέλων, μάλιστα πρόσφατα ο ίδιος κούρεψε και τον Άγγελο Λάτσιο. Ο ίδιος, ο Άγγελος το είχε αποκαλύψει μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved