Media

Παπαδέλη: Η επική αντίδρασή της, όταν ρωτήθηκε για τον Χρήστο Μάστορα - Ποια η σχέση τους σήμερα;

Gossip-tv Team

Μετά από δύο χρόνια σχέσης αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, η Χριστίνα Παπαδέλη και ο Χρήστος Μάστορας. Η τελευταία κοινή τους εμφάνιση ήταν στη βάπτιση των παιδιών του Λευτέρη Πετρούνια και της Βασιλικής Μιλλούση, όπου ο τραγουδιστής ήταν νονός.

Σε βραδινή έξοδο στα Νότια Προάστια συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες την πρώην σύντροφο του Χρήστου Μάστορα, Χριστίνα Παπαδέλη.

Η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» μίλησε με τρυφερά λόγια για τον πρώην σύντροφό της, ενώ όταν ρωτήθηκε για το αν ενοχλείται όταν βλέπει δημοσιεύματα που αφορούν τη νέα του σχέση, εκείνη έδωσε επική απάντηση.

«Με τον Χρήστο Μάστορα οι σχέσεις μας είναι υπέροχες. Να είναι καλά, να είναι γερός. Δε με ενοχλεί όταν βλέπω δημοσιεύματα που λένε ότι έχει προχωρήσει στην προσωπική του ζωή. Γιατί να με ενοχλεί; Με τον άνθρωπο ζήσαμε τόσα χρόνια μαζί. Καλά να είναι κι αυτός και η κοπέλα. Ήμασταν πολλά χρόνια μαζί. Πολλά», δήλωσε αρχικά η Χριστίνα Παπαδέλη.

Και πρόσθεσε: «Κάποια στιγμή μπορεί και να ξαναπάω σε συναυλία του. Επικοινωνία δεν έχουμε αλλά μπορεί να πάω να τον ακούσω κάποια στιγμή».

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved