Media

Το δημόσιο ξέσπασμα του Γιωρίκα Πιλίδη και η απάντηση στον Light (video)

Gossip-tv Team

Ο Γιωρίκας Πιλίδης παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη, Open Weekend.

Ο αθλητής σχολίασε τις αρνητικές δηλώσεις του Light προς το πρόσωπό του, για τον δημόσιο τσακωμό με την Ομοσπονδία στην εκπομπή, Τι λες τώρα, ενώ στη συνέχεια ξέσπασε κατά του Στέφανου Κωνσταντινίδη.

«Αν δεν ήμουν αθλητής και ήμουν απλά κάποιος που δεν μπορώ να σταθώ για τον εαυτό μου κι έτρωγα φάπες, θα με ήξερε πολύ καλά. Όταν κοιτάς Survivor και ξέρεις ποιος κόβει καρύδες και τι γίνεται μέσα στο Survivor, δεν μπορείς να μην με ξέρεις» ανέφερε ο Γιωρίκας Πιλίδης για τον Light.

Και πρόσθεσε:«Το παίζουν τέτοια ιστορία και στην τελική τους βλέπεις κάτω και να μην μπορούν να σταθούν για τον εαυτό τους. Δηλαδή να κάθεσαι και να μιλάς για το ότι είσαι αλήτης, έχεις μεγαλώσει έτσι και είσαι ο βασιλιάς της Ελλάδας και της Αγγλίας μαζί, και μετά κάθεσαι κάτω και τρως φάπες, δε μπορείς να πεις ότι είσαι άνθρωπος επιπέδου».

Όσο για τον Στέφανο Κωνσταντινίδη είπε: «Να μετανιώσω γιατί; Επειδή λέω την αλήθεια; Απλά δεν αρέσει σε πολλούς και στους κυρίους της Ομοσπονδίας. Εγώ θα πάω μέχρι τέλους κι ας χάσω τα πάντα. Μετά το γεγονός ανακάλυψα ότι ο κ. Κωνσταντινίδης ήταν σε φωτογραφίες με αυτό το γουρούνι της ομοσπονδίας. Να είναι μαζί, να δουλεύουν και να συνεργάζονται. Μετά κατάλαβα με τι άνθρωπο είχα να κάνω. 100% ήθελε να μου τη στήσει. Αλλά να τη στήσεις σε έναν άνθρωπο που λέει την αλήθεια, δεν γίνεται. Να μου κάνουν τι; Ότι με έβγαλαν με τον δικηγόρο; Και; Μου έστειλε και 100 μηνύματα, έλα να κάνουμε ένα βίντεο μαζί για να σου δείξω ότι δεν ήμουν με την άλλη μεριά, αλλά προσπαθούσα να κρατήσω ουδέτερη στάση. Του είπα κατάλαβα ποιος είσαι κι είσαι ένα τσιράκι της ομοσπονδίας κι εσύ».

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved