Media

Αποκαλυπτική η Γωγώ Μπρέμπου: «Μέχρι και τα 32 μου χρόνια, δεν είχα ερωτική ζωή»

Gossip-tv Team

Η Γωγώ Μπρέμπου βρέθηκε καλεσμένη στο "Καλύτερα Δε Γίνεται" και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με την καριέρα της, τα προσωπικά της, αλλά και τη νέα τηλεοπτική σεζόν που ερχεται. 

Η ίδια είναι μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς που το κοινό έχει λατρέψει μέσα σε όλες αυτές τις δεκαετίες, μιας και έχει σημιεώσει πολύ μεγάλη επιτυχία τόσο σε θέατρο, όσο και σε κινηματογράφο και τηλεόραση.

Η Γωγώ Μπρέμπου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού "Καλύτερα Δε Γίνεται" και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική για το νέο της ρόλο στη σειρά "Ο Παράδεισος των Κυριών", αλλά και για την προσωπική της ζωή. Η ίδια εξομολογείται ότι υπήρξε μια περίοδος στη ζωή της, που τα προσωπικά της είχαν μπει σε δεύτερη μοίρα, μιας και τα είχε παραγκωνίσει όλα, για να αφοσιωθεί στη δουλειά της!

Η Γωγώ Μπρέμπου είπε χαρακτηριστικά: «Έχω υπάρξει για μια δεκαετία εργασιομανής, είναι από αυτές τις παιδικές ασθένειες που καλό είναι να περνάνε οι καλλιτέχνες, εγώ κάνω από τη δουλειά από 17-18 χρονών... Άρα έπρεπε εκείνη την δεκαετία να ανεβάσω πάρα πολύ τις ταχύτητές μου, έκανα γυρίσματα παράλληλα με θέατρο, δεν μπορούσα να οργανώσω τον χρόνο μου, με αποτέλεσμα να μην έχω χρόνο για κάτι άλλο (πιο προσωπικό) μέχρι τα 32 μου δεν είχα χρόνο να κάνω κάτι άλλο. Δεν είχα βάλει την προσωπική ζωή στην άκρη, απλά δεν μπορούσα να τη συναντήσω. Δεν κλείνεις ραντεβού με την προσωπική ζωή»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved