Media

The Voice: Αυτό είναι το trailer για τη νέα σεζόν- Πρεμιέρα στις 25 Σεπτεμβρίου!

Gossip-tv Team

Τhe Voice: Σήμερα, Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου, κυκλοφόρησε το trailer για τη νέα σεζόν του αγαπημένου σόου μουσικής με τους coaches και τον Γιώργο Λιανό να βρίσκονται, για ακόμα μια φορά στις θέσεις τους. 

Είναι ένα από τα πιο αγαπημένα σόου ταλέντων, το οποίο έχει γνωρίσει πολύ μεγάλη επιτυχία τα τελευταία χρόνια και οι τηλεθεατές το παρακολουθού διαρκώς και χωρίς να χάνουν επεισόδιο.

Το The Voice ξεκινά σε λίγες μόνο μέρες και το απόγευμα του Σαββάτου 17 Σεπτεμβρίου κυκλοφόρησε το trailer για τη νέα σεζόν, με τους coaches και τον Γιώργο Λιανό να βρίσκονται σε πρώτο πλάνο. Κωνσταντίνος Αργυρός, Έλενα Παπαρίζου, Σάκης Ρουβάς και Πάνος Μουζουράκης θα είναι, για ακόμα μια σεζόν, εκείνοι που θα κατευθύνουν τους διαγωνιζόμενους που θα καταφέρουν να περάσουν από τις blind auditions και να περάσουν στην επόμενη φάση μέχρι και τα live shows του μουσικού διαγωνισμού.

Για ακόμα μια χρονιά, οι εκπλήξεις και οι ανατροπές θα έχουν φυσικά πρωταγωνιστικό ρόλο, ενώ το ταλέντο θα είναι το Α και το Ω, όπως και τόσα χρόνια κάνει το σόου να ξεχωρίζει!

Δείτε το trailer για τον νέο κύκλο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved