Σπύρος Καίσαρης: Το The Voice και η απίθανη ατάκα του Μουζουράκη
Showbiz

Σπύρος Καίσαρης: Το The Voice και η απίθανη ατάκα του Μουζουράκη

O Σπύρος Καίσαρης μίλησε για την πρώτη του γνωριμία με το κοινό το 2016, όταν συμμετείχε στο «The Voice».

Ο νεαρός τραγουδιστής ανέφερε επίσης ποιες συμβουλές κράτησε από τους coaches.

Η πρώτη σου γνωριμία με το κοινό ήταν το 2016, όταν συμμετείχες στο «The Voice». Πώς ήταν η εμπειρία;

Πολύ όμορφη. Δούλεψα με τους καλύτερους vocal coaches, ήμουν στην ομάδα του Σάκη Ρουβά. Ηταν μεγάλη μου τιμή που τον γνώρισα, όπως και τα υπόλοιπα μέλη της κρητικής επιτροπής. Ήταν όλοι καταπληκτικοί.

Και η Ελενα Παπαρίζρυ και ο Κωστής Μαραβέγιας, αλλά πιο πολύ αγάπησα τον Πάνο Μουζουράκη. Μου έκανε εντύπωση που καλλιτέχνες που είναι τόσα χρόνια στον χώρο ήταν τόσο άνετοι και τόσο καλοπροαίρετοι και φιλικοί με εμάς τους συμμετέχοντες.

Μέχρι πού έφτασες;

Δεν πήγα πολύ μακριά, μέχρι τα battles.

Τι κράτησες από τις συμβουλές που σου έδωσαν αυτοί οι καλλιτέχνες;

Δεν θα το αποκαλέσω συμβουλή. Ηταν ένα σχόλιο που μου είχε κάνει ο Μουζουράκης. Ενώ καθόμασταν στο lobby, ανυπομονώντας να ξεκινήσουν οι auditions, εγώ έπαιζα ένα κομμάτι που είχα γράψει την προηγούμενη χρονιά, στα 15 μου.

Και με το που ξεκινάω την πρώτη νότα και τραγουδάω, εκείνος με ρωτάει «Ποιο είναι το όνομά σου; Μαζί σου θα έχουμε κακά ξεμπερδέματα», εννοώντας ότι θα δυσκόλευα πολύ την ομάδα του αν δεν με επέλεγε αυτός. Μετά το «The Voice», μάλιστα, με βοήθησε πάρα πολύ.

Με είχε καλέσει να συμμετάσχω στη συναυλία που είχε κάνει στο Φρούριο της Κέρκυρας και μου είχε πει: «Όταν γίνεις γνωστός, γιατί θα γίνεις, θα είσαι ο αγαπημένος μου ποπ τραγουδιστής».

Πηγή:Gala

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved