Media

Σασμός spoiler: Έτσι ο Μαθιός «καλύπτει» την Καλλιόπη – Η σκηνή από το σπίτι που θα δούμε πρώτη φορά

Gossip-tv Team

Σασμός spoiler: Την μεγάλη πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου θα δούμε απόψε (19-09) με το τηλεοπτικό κοινό να περιμένει τις πρώτες σκηνές με κομμένη την ανάσα.

Πράγματι το πρώτο επεισόδιο της σειράς θα φέρει καθοριστικές εξελίξεις καθώς από τη μια θα δούμε τον Φραγκιαδάκη να ανακρίνει τον Μαθιό για τη δολοφονία του Άγγελου και από την άλλη την Καλλιόπη να εξομολογείται στον Αστέρη πως το έγκλημα δεν το έχει κάνει το αδερφός του.

Την ίδια ώρα ο Μαθιός καλύπτει την Καλλιόπη λέγοντας πως την ώρα του φόνου είδε τη μητέρα του, Καλλιόπη μέσα στο πατρικό τους σπίτι. Σε αυτό το σημείο βλέπουμε για πρώτη φορά το στολισμένο -για το γάμο- πατρικό σπίτι του Μαθιού και την Καλλιόπη να μην είναι μέσα.

Δείτε απόψε, Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου, στις 21:00
Επεισόδιο 01

Ο φόνος του Άγγελου τα ανατρέπει όλα και ο γάμος που όλοι περίμεναν, καταρρέει… Η σύλληψη του Μαθιού πέφτει σαν κεραυνός στην εκκλησία, όπου η Βασιλική περιμένει με το νυφικό της. Η Αργυρώ, ο Σταύρος κι ο μικρός Πετράκης έρχονται εσπευσμένα στο χωριό όπου βρίσκουν την Άσπα να θρηνεί τον Άγγελο. Η γιαγιά Ειρήνη χάνει τη γη κάτω απ’ τα πόδια της μετά την απώλεια και του τελευταίου εγγονού της… Ο Αντώνης ανακρίνει τον Μαθιό για τον φόνο του Άγγελου. Καθώς η Μαρίνα προσπαθεί να επιβεβαιώσει με τον Αντώνη την εμπλοκή του Μαθιού στο στυγερό έγκλημα, η Αργυρώ ακούει και πάλι το όνομα Σταματάκης δίπλα στη λέξη φονιάς. Η Καλλιόπη από την άλλη εξομολογείται στον Αστέρη ότι δεν το έκανε ο Μαθιός. Το μεγάλο μυστικό, όμως αυτή τη φορά, βρίσκεται στα χέρια του παπα Μιχάλη… Ο άνθρωπος που καλύπτει θα αλλάξει για πάντα τον Σασμό!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved