Media

Έλενα Πολυχρονοπούλου: Έγινε «καπνός» όταν ρωτήθηκε για τον πρώην σύντροφό της

Gossip-tv Team

Mε σχεδόν 8 κιλά κοκαΐνη στην κατοχή της είχε συλληφθεί η πρώην παίκτρια ριάλιτι Έλενα Πολυχρονοπούλου, μαζί με τον σύντροφό της.

Όπως είχε γίνει γνωστό οι αστυνομικοί κατάσχεσαν παρουσία εισαγγελέα εκτός από την μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών, χρηματικό ποσό καθώς και τα κινητά τους τηλέφωνα.

Ωστόσο στις 12 Μαΐου βγήκε από τις φυλακές Κορυδαλλού μετά από 8 μήνες. Η Έλενα Πολυχρονοπούλου βρίσκεται πλέον στο σπίτι της και σίγουρα προσπαθεί να επανέλθει στην καθημερινότητά της, μετά τους πολύ δύσκολους και σκληρούς μήνες που πέρασε μέσα στη φυλακή.

Η πρώην παίκτρια του Power of love μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό και αναφέρθηκε στην ζωή της, στο τάμα που είχε κάνει, αλλά και για τις σχέσεις της με τον σύντροφό της, Δημήτρη Ρεγγινίδη, ο οποίος παραμένει στην φυλακή.

«Η ζωή μου έχει αλλάξει πολύ μετά τη φυλακή, βρίσκω τα πατήματά του μου σιγά σιγά, το παλεύω και με τη σχολή μου και με τη δουλειά και εξελισσόμαστε όσο μπορούμε», δήλωσε αρχικά η Έλενα Πολυχρονοπούλου.

Και πρόσθεσε:«Είχα κάνει ένα τάμα στην Παναγιά της Τήνου, το εκπλήρωσα. Ήταν αναμενόμενο. Πιστεύω στον Θεό πάρα πολύ, πιστεύω ότι βοηθάει αυτούς που είναι αθώοι και το έχουν ανάγκη. Με έβγαλε από μια δύσκολη συνθήκη».

Όταν ρωτήθηκε για τον σύντροφό της, Δημήτρης Ρεγγινίδη, απέφυγε να απαντήσει και αποχώρησε.

Δείτε το παραπάνω απόσπασμα.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved