Media

Γλυκάνισος: Η Ανθή «τα έβαλε» με τον πατέρα της και το Twitter την «χειροκρότησε»: «Έτσι, πες τα»

Gossip-tv Team

Γλυκάνισος: Στο σημερινό επεισόδιο (24-9) η Ανθή δείχνει ότι θέλει να παλέψει για τον έρωτά της, μιας και αποφασίζει να πάει κόντρα στον πατέρα της και του ανακοινώνει ότι είναι ερωτευμένη με κάποιον άλλον άνδρα, με εκείνον να αγνοεί την ταυτότητά του!

Από τα πρώτα κιόλας επεισόδια, η σειρά έχει πάρει από το τηλεοπτικό κοινό διθυραμβικές κριτικές και η αλήθεια είναι ότι την παρακολουθούν φανατικά, μιας και δεν θέλουν να χάνουν καμία εξέλιξη.

Ο "Γλυκάνισος" έκανε πρεμιέρα πριν από λίγες ημέρες, με τα πρώτα κιόλας επεισόδια να έχουν συγκλονίσειε το τηλεοπτικό κοινό και φυσικά όλες οι εξελίξεις βρίσκονται προ των πυλών.

Στο επεισόδιο του Σαββάτου 24 Σεπτεμβρίου είδαμε ότι ο πατέρας της Ανθής την έπιασε να του λέει ψέματα και ο ίδιος φυσικά της ζήτησε τον λόγο, μιας και δεν ανέχεται να τον κοροϊδεύει κανείς. Η Ανθή δεν άντεξε και του είπε την αλήθεια, ότι δηλαδή δεν είναι ερωτευμένη πλέον με τον Έκτορα και ότι δεν πρόκειται να γίνει κανένας γάμος.

Ο πατέρας της έγινε έξαλλος με όσα άκουγε από την κόρη του, με την Ανθή να επιμένει σε όσα του έλεγε, χωρίς να δείχνει να αλλάζει γνώμη. Οι χρήστες του Twitter υποστήριξαν και με το παραπάνω την Ανθή, σημειώνοντας ότι ο πατέρας της είναι πολύ τοξικός και ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να την... παντρέψει!

Δείτε το βίντεο παραπάνω

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερα Tweets:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved