Media

Ίνα Ταράντου: Επέστρεψε στον αέρα του Open μετά από μια βδομάδα – Η αποκάλυψη για την υγεία της

Gossip-tv Team

Τέλος καλό, όλα καλά για την Ίνα Ταράντου και τους συνεργάτες της, οι οποίοι απουσίαζαν από τον τηλεοπτικό ''αέρα'' του Open.

Η Ίνα Ταράντου μετά από μία εβδομάδα απουσίας επέστρεψε στον αέρα του Open Tv και την εκπομπή, «Εμείς». Η παρουσιάστρια αλλά μερικά ακόμα μέλη της ομάδας της πέρασαν κορονοϊό, με συνέπεια να βρίσκονται εκτός λόγω καραντίνας.

Το μεσημέρι της Δευτέρας (26/9), η Ίνα Ταράντου καλησπέρισε ξανά το τηλεοπτικό κοινό και αποκάλυψε πως είναι η υγεία της μετά από αυτή τη περιπέτεια.

«Είναι σαν να ξανακάνουμε πρεμιέρα, διότι βγήκαμε μια εβδομάδα στον αέρα, αποδεκατιστήκαμε από Covid, παρόλο που όλοι προσέχαμε αλλά κάθε μέρα και ένας… έβγαινε θετικός! Και τώρα τέλος καλό, όλα καλά. Ξανά στην αρχή, ελπίζουμε να πάνε όλα καλά» ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια.

Και στη συνέχεια είπε:«Μου έχει μείνει ένας βήχας, μια ζαλάδα, οπότε προσέξτε με!».

Να σας θυμίσουμε πως η Ίνα Ταράντου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό είχε αποκαλύψει στους διαδικτυακούς της φίλους ότι είχε κολλήσει κορονοϊό, γράφοντας: «"Εμείς" βγήκαμε off, λόγω covid!! Εσείς ελπίζω να είστε όλοι καλά. ♥️ Θα είμαστε και πάλι μαζί σας το συντομότερο δυνατό! Προσοχή, ο ιός κυκλοφορεί ακόμη εκεί έξω...»

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved