Media

Ανδριολάτου: Η επική απάντηση της για τις ερωτικές σκηνές με τον Παπακαλιάτη στο Maestro

Gossip-tv Team

Η Κλέλια Ανδριολάτου έδωσε την δική της επική απάντηση για τις ερωτικές σκηνές με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη. Ένιωσε τελικά αμήχανα;

Η νέα σεζόν τόσο για τις τηλεοπτικές εκπομπές, όσο και για τις τηλεοπτικές σειρές έχει ξεκινήσει δυναμικά. Φέτος έχουμε δει πολλές νέες σειράς που έχουν μαγνητίσει τα βλέμματα και μια από αυτές είναι και η σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, «Maestro».

Η Κλέλια Ανδριολάτου με αφορμή την συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε χθες (26/9) μίλησε στην κάμερα του Happy Day για τις δυσκολίες των γυρισμάτων της σειράς, ενώ αναφέρθηκε και στις ερωτικές σκηνές με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη.

«Από θέμα καιρού ήταν η πιο δύσκολη μέρα των γυρισμάτων. Ο καιρός ήταν ένα σοβαρό ζήτημα, ειδικά όσο περνούσε και φτάναμε στον Οκτώβρη κι εμείς έπρεπε να μπούμε με τον Χριστόφορο στην κάμερα, να έχουμε ερωτικές σκηνές, όλο αυτό ήταν πολύ δύσκολο», είπε αρχικά η ηθοποιός.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε:«Νομίζω ότι τα καταφέραμε πολύ καλά. Στις ερωτικές σκηνές δεν ένιωθα καθόλου αμηχανία. Η αλήθεια είναι ότι γελάσαμε πάρα πολύ. Είχε τόσο κρύο, ήμασταν όλο το σετ με 100 κουβέρτες και ξαφνικά τα βγάζαμε και κάναμε την ερωτική σκηνή. Είχε χιούμορ και μόνο με αυτό μπορούμε να επιβιώσουμε».

Δείτε όλα όσα είπε στο παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved