Media

Ασημίνα Χατζηανδρέου: Η αποκάλυψη για τα χρήματα που κέρδισε στο Survivor: «Είχα στερηθεί τα πάντα»

Gossip-tv Team

Στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι φιλοξενήθηκε η Ασημίνα Χατζηανδρέου το απόγευμα της Τρίτης (27-09).

Η πρώην παίκτρια του Survivor μίλησε μεταξύ άλλων για τα χρήματα που κέρδισε από το ριάλιτι επιβίωσης αλλά και τον λόγο που ουσιαστικά είπε το «ναι».

«Έχω φάει τα μισά λεφτά που έβγαλα από το παιχνίδι… Όπως έφυγε ο καιρός έφυγαν και τα λεφτά μου, είχα στερηθεί τα πάντα», ανέφερε η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης τονίζοντας πως όσο ήταν στο Survivor στερήθηκε πολλά.

«Έμαθα ότι μπορείς να ανταπεξέλθεις, τις γυναίκες τις υποβιβάζουν αλλά μια γυναίκα μπορεί να κάνει ό,τι κάνει και ένας άνδρας. Είμαι ικανή και να φτιάξω μια καλύβα και να πεινάσω», αποκάλυψε η Ασημίνα Χατζηανδρέου για το παιχνίδι.

Λίγο αργότερα ο σύντροφός της, Χρήστος Δάντης, της έκανε έκπληξη βγαίνοντας τηλεφωνικά στην εκπομπή.

«Υπήρχε η συνωμοσιολογία ότι υπάρχει εκεί ο γνωστός που τα κανονίζει όλα με την Acun Media να κερδίσει το κορίτσι του. Γλίτωσε που δεν νίκησε το Survivor γιατί κέρδισε την αγάπη του κόσμου. Είναι δική της απόφαση αν θα πάει στο All Star. Επειδή την ξέρω ότι είναι άκρως ανταγωνιστική και αγαπάει την άμυλα, ξέρω ότι της αρέσουν αυτά. Δεν θα την εμποδίσω πουθενά» είπε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Δάντης για την αγαπημένη του.

Διαβάστε επίσης

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved