Media

GNTM: «Τρελάθηκαν» οι κριτές με την διαγωνιζόμενη- H ατάκα για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου!

Gossip-tv Team

GNTM: Η 21χρονη Ειρήνη έδωσε το εκατό τοις εκατό των δυνατοτήτων της για να καταφέρει να κερδίσει και τους τέσσερις κριτές, κάτι που το κατάφερε και με το παραπάνω!

Με το που μπήκε η Ειρήνη μέσα στο στούντιο και την είδαν οι κριτές, ξεκίνησαν να της λένε το ποσο όμορφη είναι και το πόσο μακριά θα πάει στον διαγωνισμό, αν προσπαθήσει και δουλέψει πάρα πολύ σωστά.

Η 21χρονη Ειρήνη εμφανίστηκε με ένα total black outfit και δήλωσε ότι θέλει να αναδείξει με την συμμετοχή της την μεσογειακή ομορφιά. Μόλις ξεκίνησαν να της λένε το πόσο πολύ όμορφο πρόσωπο έχει και το πόσο δυναμική δείχνει, η αυτοπεποίθησή της ανέβηκε ακόμα περισσότερο και μάλιστα όταν εμφανίστηκε και με το μαγιό και ξεκίνησε να κάνει πόζες, τους κέρδισε ακόμα περισσότερο.

Η Σοφία Χατζηπαντελή, αν και της άρεσε πάρα πολύ η Ειρήνη, της είπε όχι μόνο και μόνο επειδή θέλει ακόμα να προσπαθήσει περισσότερο και της είπε ότι έχει δει πολλές κοπέλες σαν εκείνη. Οι υπόλοιποι, ξετρελαμένοι μαζί της, της έδωσαν το πολυπόθητο "ναι" για το επομενο βήμα στο ID Catwalk. Μάλιστα, ένα από τα hints της audition της ήταν και η αναφορά στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου, μιας και είπε στους κριτές ότι της έχουν πει ότι της μοιάζει αρκετά.

Η Βίκυ Καγιά εκείνη τη στιγμή της είπε: "Δεν μοιάζεις καθόλου, δεν έχουν καμία σχέση τα πρόσωπά σας".

Δειτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved