Media

Super Κική: «Έχω βαριά κατάθλιψη. Η αναγνωρισιμότητα μου ξέσκισε την ψυχή. Μου ήπιαν το αίμα»

Gossip-tv Team

Η Super Κική, μετά την ανακοίνωση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ότι διαγνώστηκε με βαριά κατάθλιψη, παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με το πώς είναι ψυχολογικά τον τελευταίο καιρό. 

Η Instagrammer μίλησε για την προσωπική της ζωή, αλλά και για το πώς διαχειρίζεται πλέον την κατάθλιψη που έχει.

Η Super Κική βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης 28 Σεπτεμβρίου στην εκπομπή Super Κατερίνα και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με την αναγνωρισιμότητα που βιώνει τα τελευταία χρόνια, λέγοντας πώς όλο αυτό την επηρέασε πολύ ψυχολογικά και πλέον έχει διαγνωστεί με μια πολύ βαριά μορφή κατάθλιψης. Η ίδια επισκέπτεται και ψυχίατρο, αλλά και ψυχολόγο,μιας και αυτό που θέλει είναι να αντιμετωπίσει το πρόβλημά της και να συνεχίσει, μόνο με αισιοδοξία.

«Διαγνώστηκα με βαριά κατάθλιψη, ασχολούμαι με το μέσα μου και θεωρώ ότι η ψυχική υγεία είναι πιο σημαντική και από τη σωματική. Η κατάθλιψη είναι μία ίωση της εποχής μας. Πάω και σε δύο ψυχολόγους και σε ψυχίατρο, το ανέφερα γιατί θεωρώ ότι το έχουν όλοι ταμπού... Υπέφερε το μέσα μου, εμένα μου τάραξε η αναγνωρισιμότητα, μου ξέσκισε την ψυχή, μου ήπιαν το αίμα.

Όταν τους βγάζω τα προσωπικά μου και μου λέει ο άλλος κοίτα να δεις δεν είναι ωραίος ο γκόμενός σου, εμένα αυτό με χαλάει, δεν είναι μόνο αυτό, ήταν πολλά που είχαν να κάνουν με την ξαφνική δημοσιότητα... Δεν διαρκεί πολύ η χαρά μέσα μου, το πρωί είμαι τέλεια, το βράδυ κόλαση, νιώθω πιο μόνη μου από ποτέ»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved