Showbiz

Συγκλονίζει η Super Κική: «Ήμουν διαλυμένη ψυχολογικά, ήθελα να πέσω από το μπαλκόνι, δεν άντεχα»

Gossip-tv Team

Η Super Κική παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με την ψυχολογία της, μιας και μετά την αποβολή που είχε, προσπαθεί και πάλι να σταθεί στα πόδια της και να συνεχίσει.

Πρόκειται για ένα από τα άτομα που το κοινό του Instagram έχει λατρέψει και η αλήθεια είναι ότι καθημερινά, για το ιδιαίτερο χίουμορ της και τον αληθινό χαρακτήρα της, βλέπει τους followers της να αυξάνονται.

Η Super Κική παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή "Χαμογέλα και Πάλι" και στον Δημήτρη Αλεξάνδρου και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική, μιλώντας για όλα όσα έχει περάσει στη ζωή και την καθημερινότητά της τους τελευταίους μήνες. Η ίδια πέρασε πολύ δύσκολα ψυχολογικά, μιας και ενώ ήταν έγκυος, έζησε το τραγικό περιστατικό της αποβολής και η αλήθεια είναι ότι ακόμα προσπαθεί να το ξεπεράσει. Μάλιστα, η Instagrammer αποκάλυψε ότι επισκέπτεται έναν ψυχολόγο, ο οποίος και την βοηθάει πάρα πολύ, για να προχωρήσει παρακάτω και να ξεπεράσει αυτό το γεγονός.

Η Super Κική είπε χαρακτηριστικά: «Έγινε και δεν γυρνάει πίσω ο χρόνος. Συμβαίνουν αυτά. Πάρα πολλές γυναίκες το έχουν πάθει και δεν είχαν τη δυνατότητα να το πουν δημόσια, όπως εγώ, και να πάρουν και την υποστήριξη που πήρα από τον κόσμο. Οπότε όλα καλά. Τα αντιμετωπίζουμε όλα με θάρρος και με χιούμορ πάνω από όλα. Αυτό που μου συνέβη είναι βουνό... Η ψυχολογία μου τότε ήταν τόσο διαλυμένη που ήθελα να πέσω όντως από το μπαλκόνι. Ξέρω ότι αυτό θα το πλάσω στο κεφάλι μου και θα το προετοιμάσω, ώστε να πάμε αύριο σε μία παράσταση και να γελάσουμε με πράγματα που συνέβησαν μέσα σε αυτό. Πάει, έγινε και μπορεί να ξαναγίνει. Υπάρχουν πολύ χειρότερα προβλήματα».

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην παρακάτω gallery:

Δείτε το σχετικό βίντεο με όσα είπε παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved