Super Κική: Ξέσπασε μέσω Instagram: «Δεν σας πουλάμε ψεύτικες ζωές. Ηρεμήστε...»
Showbiz

Super Κική: Ξέσπασε μέσω Instagram: «Δεν σας πουλάμε ψεύτικες ζωές. Ηρεμήστε...»

Η Super Κική επέστρεψε μετά από τις πολυήμερες διακοπές της στην Ικαρία και αποφάσισε να κάνει μερικές μακροσκελείς δημοσιεύσεις, μιας και ήθελε να περάσει διάφορα μηνύματα στους ακόλουθούς της. 

Η διάσημη influencer θέλησε να πει στους διαδικτυακούς της φίλους ότι και ο κόσμος του Instagram έχει προβλήματα και ότι κανένας δεν θέλει να δείχνει μια ψεύτικη ζωή.

Η Super Κική επέστρεψε στην Αθήνα μετά από τις πολυήμερες διακοπές της στην Ικαρία, όπου και είχε αποκαλύψει μάλιστα ότι είχε πιάσει δουλειά σε μαγαζί εκεί ως σερβιτόρα. Η γνωστή influencer θέλησε να τονίσει μέσα από μια σειρά από stories της ότι και ο κόσμος του Instagram έχει προβλήματα και ότι κανένας δεν έχει σαν επιλογή να παρουσιάσει μια ψεύτικη ζωή, ώστε να ικανοποιήσει τους followers τους. Με λίγα λόγια, θέλησε να πει πως όλοι έχουν προβλήματα και ότι κανένας δεν είναι μόνιμα χαρούμενος, όσο και αν έτσι θέλει να δείχνει.

Η Super Κική έγραψε χαρακτηριστικά στα stories της: «Καλώς ή κακώς άντρες και γυναίκες σας έχει επηρεάσει τόσο πολύ η μόδα του Instagram και της τραπ μουσικής που έχετε μπερδευτεί ακραία πάρα πολύ… Τίποτε δεν ισχύει και σας το λέω εγώ που είμαι μέσα στον χώρο… Καμιά κοπέλα στο Instagram δεν είναι τόσο όμορφη όσο τη βλέπετε στις φωτογραφίες και μάλιστα δεν είναι τόσο έξυπνες και οι μισές…

Δεν έχει πλάκα κάθε μέρα να υποκρίνεσαι και να παίζεις ρόλους και σε έναν άλλον απλά για να ικανοποιήσεις το εγώ σου… Απομυθοποιείστε μας και απλά περάστε καλά. Έχουμε όλοι τις ίδιες ανασφάλειες με εσάς και παλεύουμε όλοι για κάτι κοινό με εσάς… Δεν σας πουλάμε ψεύτικες ζωές απλώς αυτό πουλάει και ο καθένας κάνει τη δουλειά του. Αν γνωρίσετε τον καθένα προσωπικά θα σας πει προβλήματα ίδια με τα δικά σας! Κάνω παρέα με τους περισσότερους που ακολουθείς εδώ μέσα! Και όλοι υποφέρουν από κάτι!»

Δείτε στην παρακάτω gallery τις δημοσιεύσεις της:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved