Showbiz

Super Κική: Μας άφησε άφωνους- Πήγε για διακοπές και τελικά... έπιασε δουλειά στο νησί!

Gossip-tv Team

Η Super Κική δεν σταματά να μας εκπλήσσει καθώς, όπως μας ενημέρωσε, οι διακοπές της στην Ικαρία την οδήγησαν στην απόφαση να πιάσει δουλειά, μιας και αυτό που χρειάζεται πραγματικά είναι το να εκτονωθεί. 

Η ίδια πέρασε μια πολύ δύσκολη περίοδο, μιας και η αποβολή που είχε την επηρέασε πολύ ψυχολογικά και δεν έχει καταφέρει ακόμα να συνέλθει.

Η Super Κική δεν σταματά να μας εκπλήσσει με οποιοδήποτε τρόπο και κάτι τέτοιο φαίνεται ότι έκανε και αυτήν την φορά. Η ίδια είναι ιδιαίτερα ενεργή στους προσωπικούς της λογαριασμούς στο Instagram και δημοσιεύει πολύ συχνά περιεχόμενο, μιας και θέλει να βρίσκεται σε συνεχή αλληλεπίδραση με τους followers της. Η ίδια βρίσκεται τις τελευταίες μέρες στην Ικαρία για διακοπές, αλλά, όπως μας είπε, αποφάσισε να πιάσει δουλειά ως σερβιτόρα, μιας και αυτό που θέλει να κάνει είναι να εκτονωθεί.

«Είμαι στην Ικαρία δέκα μέρες. Το νησί αυτό δε μου ταιριάζει καθόλου. Είμαι πολύ γριά γι’αυτό το νησί. Όμως επειδή δε μπορώ να φύγω με τίποτα, με τίποτα. Άκου που σου λέω, τα έχω παλέψει όλα, έχω εγκλωβιστεί. Είδα στον ύπνο μου ότι έπιασα δουλειά, όχι στην Ικαρία, σε ένα μαγαζί που δούλευα παλιά στα Πετράλωνα. Ήρθα λοιπόν σε ένα παλικάρι που έχω γνωρίσει εδώ στην Ικαρία, στο μαγαζί του και πιάνω δουλειά σήμερα στις 8 το απόγευμα ως σερβιτόρα.

Εγώ τα βγάζω τα λεφτά μου μια χαρά από το Instagram, δεν είναι αυτό. Χ@@@@κα για το τι λεφτά θα παίρνω. Θέλω να εκτονωθώ. Θέλω να ξαναθυμηθώ πως ήμουν. Έχω να δουλέψω τέσσερα χρόνια και ζηλεύω τους σερβιτόρους όποτε τους βλέπω. Λοιπόν, πιάνω δουλειά σήμερα το απόγευμα»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

Super Κική: Η αποκάλυψη για τα κιλά που έχασε στις διακοπές της στην Ικαρία και οι φώτο με μαγιό

Super Κική: Ποζάρει στην παραλία με μπικίνι – Το μήνυμά της μετά τη δύσκολη περίοδο που πέρασε

Άκρως αποκαλυπτική η Super Κική: «Ήταν εγκληματική οργάνωση αυτή που συμμετείχα» (video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved