Media

Asia Express: Kατέρρευσε η Θεοδώρα Ρασέλ μέσα στην καταρρακτώδη βροχή!

Gossip-tv Team

Asia Express: Χαμός στο σημερινό επεισόδιο με τους παίκτες να προσπαθούν μέσα στην καταρρακτώδη βροχή να ψάχνουν ένα σπίτι για να μείνουν!

Η Θεοδώρα Ρασέλ κατέρρευσε όταν έψαχνε να βρει ένα σπίτι για να περάσει το βράδυ με την μητέρα της μέσα στην καταρρακτώδη βροχή.

Η Θεοδώρα Ρασέλ μαζί με την μητέρα της αναζητούσαν κάποιο σπίτι να τις φιλοξενήσει προκειμένου να μπορέσουν να περάσουν τη νύχτα αλλά η προσπάθεια τους δεν είχε αποτέλεσμα. Tο πρόβλημα ήταν ότι είχαν στη διάθεσή τους μόνο ένα ευρώ, οπότε δεν μπορούσαν να μείνουν κάπου με το αντίτημο. Όταν η βροχή ξέσπασε και για πολύ ώρα περιφερόντουσαν στο δρόμο, η Θεοδώρα Ρασέλ δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί και δήλωσε ότι είχε καταρρεύσει.

Πολύ πιο συγκεκριμένα, η Θεοδώρα Ρασέλ είπε: "Όση ώρα ψάχναμε σπίτι και έβρεχε κιόλας, ήμασταν με τα αδιάβροχα και είχα γίνει και μουσκίδι άρχισα να καταρρέω μάνα! Που θα κοιμηθούμε εμείς;» με τη μητέρα της να της απαντά: "Μη στεναχωριέσαι και σε παίρνει η κάμερα να κλαις… Όλα καλά θα μας πάνε». Ύστερα η Θεοδώρα Ρασέλ είπε: «Πιέστηκα, πιέστηκα! Με την βροχή… Σήμερα με πίεσαν όλα. Το μόνο καλό είναι ότι έχω την μαμά μου»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved