Media

Χατζίδου- Παύλου: Η αποκάλυψη on air για το Breakfast @Star: «Το είχαμε σκεφτεί, το περιμέναμε»

Gossip-tv Team

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου παραχώρησαν τηλεοπτική συνέντευξη και υπήρξαν άκρως αποκαλυπτικοί σχετικά με το Breakfast @Star που είναι κάτι που το ήθελαν πολύ και προσπαθούν να τα πάνε όσο το δυνατόν καλύτερα!

Πρόκειται για ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπίζ, οι οποίοι και έχουν κάνει πολλά πράγματα μαζί και μάλιστα φέτος τους παρακολουθούμε καθημερινά μέσα από την πρωινή εκπομπή του Star.

H Eλένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου βρέθηκαν καλεσμένοι το μεσημέρι της Τρίτης 4 Οκτωβρίου στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι και υπήρξαν άκρως αποκαλυπτικοί σχετικά με το Breakfast @Star και το πόσο πολύ οι δυο τους ανυπομονούσαν για αυτό το νέο βήμα στην συγκεκριμένη εκπομπή, μιας και είναι κάτι που τους εκφράζει πάρα πολύ και τους αρέσει σαν νέο εγχείρημα. Μάλιστα, η Ελένη Χατζίδου δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι περίμενε μια τέτοια πρόταση και είναι πολύ χαρούμενη που τελικά έγινε όλο αυτό.

Η τραγουδίστρια είπε χαρακτηριστικά: "Ήμουν σίγουρη ότι θα δεχτούμε τηλεοπτική πρόταση με τον Ετεοκλή. Θα σου πω ότι ήθελα, ήταν κάτι που με ενδιέφερε, στο συγκεκριμένο κανάλι κιόλας, όταν είχαν φύγει ο Κρατερός και η Κατερίνα το είχα σκεφτεί... Γιατί να μην το πω"; με τον Ετεοκλή Παύλου να απαντά, με την σειρά του: "Έχει μαγικές ικανότητες και ό,τι σκέφτεται γίνεται πράξη μετά από λίγο"

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved