Media

GNTM: Η 47χρονη Άννα μπήκε στο σπίτι και δεν το πίστευε- Ξέσπασε σε κλάματα!

Gossip-tv Team

GNTM: Στο bootcamp μας περίμεναν πολλές εκπλήξεις, μιας και κοπέλες που από την αρχή θεωρούνταν φαβορί δεν τα κατάφεραν ενώ κάποιες άλλες πέρασαν με τα πιο θετικά σχόλια από τους κριτές στο σπίτι του ριάλιτι. 

Η 47 χρονη Άννα δεν μπορούσε με τίποτα να πιστέψει ότι τα κατάφερε!

Στον φετινό κύκλο του GNTM, το μόνο σίγουρο είναι ότι οι εκπλήξεις θα είναι πρωταγωνιστικές, κάτι που έχουμε δει στα μέχρι τώρα επεισόδια. Στο επεισόδιο της Τρίτης 4 Οκτωβρίου, παρακολουθήσαμε το bootcamp, με τις 20 γυναίκες να περνούν στο σπίτι και να ανυπομονούν για τα επόμενα challenges. Mια από τις εκπλήξεις του bootcamp, ηταν η 47χρονη Άννα.

Μάλιστα, στην αρχή του σετ της, η ίδια έδειχνε προβληματισμένη, μιας και εξομολογήθηκε στους κριτές ότι δέχθηκε αρνητικά σχόλια στη δουλειά της για την συμμετοχή της στο ριάλιτι. Η Άννα είπε χατακτηριστικά: «Προσπάθησα να το λύσω, αλλά είναι ένα άλυτο πρόβλημα, δεν μπαίνουν καν στη διαδικασία να σκεφτούν πως αντί να βοηθήσουν, πάνε και τα κάνουν ακόμα χειρότερα με χόλιά τους. Αυτό που γίνεται είναι να τα βάζω εγώ μέσα μου, να πιέζομαι και αντί να κάνω ένα βήμα μπροστά, κάνω δέκα πίσω»

Όταν έφτασε η στιγμή της ετυμηγορίας για την προσπάθειά της, οι κριτές της είπαν ότι ήταν εξαιρετική και ότι στην φωτογράφιση κατάφερε να δώσει τον καλύτερό της εαυτό και να τους κερδίσει και με το παραπάνω.

Οι τρεις τους την καλωσόρισαν στο σπίτι, ενώ εκείνη δεν πίστευε σε αυτά που άκουγε, λέγοντάς τους: "Δεν το πιστεύω, νιώθω ότι κάποιος μου κάνει πλάκα, δνε μπορώ να πιστέψω ότι μπαίνω στο σπίτι. Βλέπω όλα τα κορίτσια και είναι πανέμορφες και λέω που πάω εγώ... Σας ευχαριστώ πολύ!"

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Δείτε παρακάτω το βίντεο από την audition της:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved