Media

GNTM: Έγινε η απόλυτη ανατροπή με την 20αδα- 21 διαγωνιζόμενες στο σπίτι μετά το διπλό εισητήριο!

Gossip-tv Team

GNTM: Οι τρεις κριτές, μετά από πολύ σκέψη για το ποιές αξίζουν να περάσουν στο σπίτι και να προχωρήσουν στον διαγωνισμό, αποφάσισαν ότι αυτή η θέση ανήκει διακαιωματικά σε 21 κοπέλες και όχι σε 20. 

Το αγαπημένο ριάλιτι μόδας έχει ξεκινήσει για τα καλά και λίγες μόνο ημέρες μας χωρίζουν από τις πρώτες δοκιμασίες αποχώρησης και τις ίντριγκες μέσα στο σπίτι του ριάλιτι.

Στο επεισόδιο της Τρίτης 4 Οκτωβρίου παρακολουθήσαμε το bootcamp, από το οποίο και προέκυψαν όχι οι 20, αλλά τελικά οι 21 γυναίκες, οι οποίες θα πρωταγωνιστήσουν στο φετινό GNTM και θα έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο του διαγωνισμού. Μετά από μια άκρως απαιτητική φωτογράφιση, που οι περισσότερες από τις υποψήφιες έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, οι τρεις κριτές έκριναν ποιες θα ήταν έκεινες που θα περνούσαν στο σπίτι.

Στην τελευταία πεντάδα και ενώ ανακοίνωσαν τις δυο επιλαχούσες, στο τέλος έμεινε η Μαρίτα με την Αλεξία, δυο κοπέλες με αρκετά κοινά στοιχεία, που πρεσβεύουν και οι δυο το plus size modeling. Μετά από μια συζήτηση που είχαν μαζί τους οι κριτές, αποφάσισαν ότι και οι δυο θα περάσουν στο σπίτι, μιας και δικαιωματικά το αξίζουν, αφού οι προσπάθειές τους ήταν εξαιρετικές. Οι δυο κοπέλες δεν μπορούσαν να το πιστέψουν και ξέσπασαν σε κλάματα, ενώ δήλωσαν ανυπόμονες για την πρώτη δοκιμασία.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved