Media

Σασμός: Καθήλωσε η ερμηνεία της Τζομπανάκη που ένιωσε τον τραυματισμό του γιου της!

Gossip-tv Team

Σασμός: Χθες το επεισόδιο ολοκληρώθηκε με την επίθεση στο σπίτι των Σταματάκηδων και απόψε (6/10) παρακολουθήσαμε την αντίδραση των συγχωριανών και φυσικά των οικείων του Αστέρη. 

Στα πρώτα λεπτά του αποψινού επεισοδίου είδαμε τον Αστέρη μέσα στα αίματα, να έχει τραυματιστεί από τη χειροβομβίδα που έριξαν για αντίποινα τα ανίψια της Μαρίνας τα οποία και παράκουσαν τις εντολές του Παυλή να μην χτυπήσουν ακόμα την οικογένεια Σταματάκη.

Εκείνοι όμως βιάζονταν να ανταποδώσουν για τον θάνατο του Άγγελου και έριξαν χειροβομβίδα.

Είδαμε λοιπόν την Καπετάνισσα, ρόλο που υποδύεται η Μαρία Τζομπανάκη, να νιώθει ως μάνα, πολύ δεμένη με τα παιδιά της, ότι κάτι έχει συμβεί στον γιο της. Παρ' όλο που είναι κλεισμένη στο κελί, κατηγορούμενη για τον φόνο του Άγγελου, την ώρα της έκρηξης και του δυνατού κρότου στο σπίτι της, ένιωσε ότι κάτι είχε συμβεί στον μικρό της γιο και άρχισε να ωρύεται και να φωνάζει το όνομά του.

Η σκηνή συγκλόνισε τους τηλεθεατές και έκανε τους χρήστες του Twitter να της... βγάλουν το καπέλο για την ερμηνεία της. Τα σχόλια αποθεωτικά για την αγαπημένη ηθοποιό που στη σειρά δεν είναι και ο πλέον αγαπητός χαρακτήρας:

Δείτε παραπάνω το απόσπασμα με τη συγκλονιστική σκηνή:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved