Media

Ιλένια Ουίλιαμς: Δε θα ξαναείμαστε μαζί με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο

Gossip-tv Team

 

Η Ιλένια Ουίλιαμς θα είναι καλεσμένη στην τηλεοπτική εκπομπή «After Dark» με τον Θέμη Γεωργαντά την Κυριακή 9 Οκτωβρίου και μιλά για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και αν υπάρχει ενδεχόμενο να γίνει επανασύνδεση.

Ο Θέμης τη ρώτησε: «Θα υπήρχε ποτέ περίπτωση να σας ξαναδούμε μαζί;»!

Και η Ιλένια Ουίλιαμς τόνισε: «Δεν νομίζω. Ποτέ μη λες ποτέ βέβαια, αλλά όχι. Είναι μια σχέση που έχει περάσει από όλα τα στάδια. Και σε αυτή τη φάση, έτσι όπως είναι, είμαι πολύ καλά με αυτό. Και νομίζω και ο Δημήτρης».

Απόσπασμα από την εκπομπή προβλήθηκε στο Happy Day δείτε το παραπάνω!

Να σας θυμίσουμε ότι ο Δημήτρης είχε ανακοινώσει στον αέρα του Πρωινού το τέλος της σχέσης του με την Ιλένια: «Θα το πω σε ένα οικείο περιβάλλον, γιατί ξέρετε πόσο πολύ σας αγαπάω. Είμαστε μια οικογένεια εδώ… Για να σταματήσω και την όποια συζήτηση μπορεί να ξεκινήσει που μπορεί να φέρει σε δύσκολη θέση και την Ιλένια και την οικογένειά της, γιατί για εμένα είναι προτεραιότητα αυτό… Δεν είμαστε πια μαζί. Οι άνθρωποι έτσι είναι. Μετά από πέντε χρόνια ή σταματούν ή προχωρούν… Αποφασίσαμε να σταματήσουμε να είμαστε μαζί. Αυτό. Θέλω να το πω εδώ, που νιώθω οικεία με εσάς, για να μην το ξαναπώ μετά…»!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved