Ιλένια Ουίλιαμς: Η φωτογραφία με τον πατέρα της ένα μήνα μετά τον θάνατό του «ραγίζει» καρδιές
Showbiz

Ιλένια Ουίλιαμς: Η φωτογραφία με τον πατέρα της ένα μήνα μετά τον θάνατό του «ραγίζει» καρδιές

Η Ιλένια Ουίλιαμς με μια φωτογραφία από τα παιδικά της χρόνια θυμάται όσα έζησε  δίπλα στον πατέρα της, τον οποίο και έχασε πρόσφατα.

Ήταν Κυριακή 21 Αυγούστου 2022, όταν ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 74 ετών, μετά από άνιση μάχη που είχε με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια, μιας και είχε ταλαιπωρηθεί αρκετά τον τελευταίο καιρό.

Στήριγμά του σε όλη του τη ζωή ήταν η οικογένειά του, τα παιδιά του και η σύζυγός του, που στιγμή δεν έφυγαν από το πλευρό του, ενώ βρίσκονταν δίπλα του συνεχώς μόνο και μόνο για να του δίνουν κουράγιο και να τον φροντίζουν. Η Ιλένια Ουίλιαμς, κόρη του, ακολουθεί τα χνάρια του στον καλλιτεχνικό χώρο και είναι ιδιαίτερα γνωστή και μέσα από την παρουσίαση τηλεοπτικών προγραμμάτων, αλλά και ραδιοφωνικών εκπομπών.

Η ίδια δεν μπορεί με τίποτα να πιστέψει ότι ο αγαπημένος της πατέρας δεν είναι πλέον δίπλα της να την προστατεύει όπως εκείνος ήξερε. Έτσι η Ιλένια ένα μήνα μετά τον θάνατό του τραγουδιστή θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους, τις σκέψεις και μία φωτογραφία της, που την απεικονίζει αγκαλιά με τον πατέρα της.

«Είμαι καλά, παίρνω λίγο τον χρόνο μου. Είμαι εδώ, έχω επιστρέψει, δεν θα πω καλό χειμώνα, γιατί το καλοκαίρι είναι ακόμα εδώ. Η ζωή συνεχίζεται και τα υπόλοιπα θα τα πούμε εν καιρώ. Σας στέλνω ένα τεράστιο φιλί και καλό μήνα σε όλους», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της.

Δείτε στην παρακάτω gallery, την τρυφερή φωτογραφία που ανέβασε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved