Ιλένια Ουίλιαμς: Ραγίζει καρδιές η ανάρτησή της, πέντε μέρες μετά τον θάνατο του πατέρα της!
Showbiz

Ιλένια Ουίλιαμς: Ραγίζει καρδιές η ανάρτησή της, πέντε μέρες μετά τον θάνατο του πατέρα της!

Η Ιλένια Ουίλιαμς δεν πορεί με τίποτα να δεχτεί τον θάνατο του πατέρα της, Ρόμπερτ Ουίλιαμς, στον οποίο και είχε πολύ μεγάλη αδυναμία, μέχρι και την τελευταία στιγμή. 

Στις 21 Αυγούστου 2022 έφυγε από την ζωή σε ηλικία 72 ετών ο σπουδαίος τραγουδιστής Ρόμπερτ Ουίλιαμς, νικημένος ύστερα από χρόνια μάχη με τον καρκίνο.

Η οικογένεια του σπουδαίου τραγουδιστή ήταν πάντοτε στο πλευρό του, μέχρι και την τελευταία στιγμή και τον στήριξαν σε όλα τα δύσκολα που πέρασε από την αρχή της ασθένειάς του, αλλά και μετέπειτα στην πολύ σκληρή μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. Η Ιλένια Ουίλιαμς, η κόρη του, από την αρχή της γνωστοποίησης της είδησης δήλωσε συγκλονισμένη για τον θάνατο του πατέρα της, ενώ έκανε και μια σχετική δημοσίευση, η οποία και μας συγκίνησε όλους. Η ίδια φαίνεται στο βίντεο που δημοσίευσε να τραγουδά με τον πατέρα της το τραγούδι Stand by me!

Δείτε το βίντεο που είχε δημοσιεύσει:

Σήμερα, πέντε μέρες μετά τον θάνατο του σπουδαίου Ρόμπερτ Ουίλιαμς, η κόρη του, Ιλένια Ουίλιας πόσταρε μια φωτογραφία με ένα ηλιοβασίλεμα και έγραψε χαρακτηριστικά: «Το ξέρω κάποτε θα φύγεις, θα χαθείς, σαν ένα όνειρο», ένας στίχος από το τραγούδι που είχε ερμηνεύσει ο πατέρας της με την Μπέσυ Αργυράκη με τίτλο "Σαν ένα όνειρο".

Δείτε στην παρακάτω gallery την φωτογραφία που δημοσίευσε:

Δείτε παρακάτω το τραγούδι:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved