Showbiz

Ιλένια Ουίλιαμς: Η πρώτη της ανάρτηση μετά από το θάνατο του πατέρα της: «Ξέρω ότι είσαι εδώ»

Gossip-tv Team

Η Ιλένια Ουίλιαμς δεν μπορεί με τίποτα να πιστέψει ότι ο αγαπημένος της πατέρας, Ρόμπερτ Ουίλιαμς έφυγε από την ζωή και αισθάνεται συγκλονισμένη που δεν θα μπορέσει να τον ξαναδεί. 

Την Κυριακή 21 Αυγούστου 2022, ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς έφυγε από την ζωή σε ηλικία 74 ετών, μετά από άνιση μάχη που είχε με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια, μιας και είχε ταλαιπωρηθεί αρκετά τον τελευταίο καιρό.

Στήριγμά του σε όλη του τη ζωή ήταν η οικογένειά του, τα παιδιά του και η σύζυγός του, που στιγμή δεν έφυγαν από το πλευρό του, ενώ βρίσκονταν δίπλα του συνεχώς μόνο και μόνο για να του δίνουν κουράγιο και να τον φροντίζουν. Η Ιλένια Ουίλιαμς, κόρη του, ακολουθεί τα χνάρια του στον καλλιτεχνικό χώρο και είναι ιδιαίτερα γνωστή και μέσα από την παρουσίαση τηλεοπτικών προγραμμάτων, αλλά και ραδιοφωνικών εκπομπών.

Μετά από την είδηση του θανάτου του, η ίδια συντεντριμμένη, δεν μπορεί να συγκρατήσει την θλίψη της με τίποτα και η πρώτη της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ραγίζει καρδιές. Πολύ πιο συγκεκριμένα, η Ιλένια Ουίλιμας δημοσίευσε ένα βίντεο που τραγουδά με τον πατέρα της το Stand By Me,με εκείνον να κάθεται δίπλα της και να παίζει κιθάρα. Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά στην δημοσίευσή της: «Δεν φοβάμαι. Ξέρω ότι είσαι ακόμα εδώ. Ότι στέκεσαι δίπλα μου. Μπαμπά μου, μπαμπά μας».

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved