Media

Μαύρο Ρόδο – Αλικάκη: «Η μοναχή Κασσιανή υπονομεύει την ηγουμένη, προσπαθώντας να μην κινεί υποψίες»

Gossip-tv Team

Η Μυρτώ Αλικάκη, μία εκ των πρωταγωνιστών της σειράς «Μαύρο Ρόδο» μιλά στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» για τον ρόλο της και το στίγμα που θα αφήσει στην ιστορία.

Η Μυρτώ Αλικάκη πρωταγωνιστεί ως μοναχή Κασσιανή στη νέα δραματική σειρά του MEGA, «Μαύρο Ρόδο». Η κάμερα του «Πάμε Δανάη!» βρέθηκε σε απευθείας σύνδεση με το μοναστήρι, όπου και εκεί βρισκόταν η Μυρτώ Αλικάκη.

Και τόνισε: "Προαλείφεται για επόμενη ηγουμένη, χειρίζεται τις νομικές και οικονομικές υποθέσεις του μοναστηριού και έχει την εύνοια του Μητροπολίτη. Είναι αυστηρή, τυπική και σκληρή. Χώνει τη μύτη της παντού. Υπονομεύει την ηγουμένη, προσπαθώντας παράλληλα να μην κινεί υποψίες."!

Και πρόσθεσε: "Οι υπέρμετρες φιλοδοξίες και οι ραδιουργίες της θα βγουν στην επιφάνεια. Σε ότι αφορά τη σχέση της Κασσιανής με τη δόκιμη καλόγρια την Ελισάβετ αυτή θα πάρει άσχημη τροπή όταν η πρώτη διαπιστώσει ότι η νεαρή μοναχή παρεκκλίνει από το δρόμο του θεού και της προσευχής."

Και συνέχισε λέγοντας: "Στην περίπτωση της Ελισάβετ, η Κασσιανή θα γίνει πολύ σκληρή μη συμφωνώντας με την τακτική που ακολουθεί η ηγουμένη του μοναστηριού. Η τελευταία είναι πολύ ευγενής και προσεγγίζει πάντα με ευαισθησία τις μοναχές που βρίσκονται κοντά της. Απεναντίας η Κασσιανή είναι της άποψης ότι πρέπει να επιβάλλεται με κάθε μέσο η πειθαρχία μέσα στο μοναστήρι."

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved