Media

Ξέσπασε σε κλάματα η Δέσποινα Μοιραράκη: «Έχω πονέσει πολύ για τον καρκίνο και πονάω ακόμα...»

Gossip-tv Team

Η Δέσποινα Μοιραράκη στην πρεμιέρα της εκπομπής της συγκινήθηκε έντονα, μετά από μια αναφορά που έγινε στο θέμα του καρκίνου, λέγοντας ότι είναι ένα κομμάτι που την έχει πονέσει πολύ, μιας και ο σύζυγός της έχασε τη ζωή του από επιπλοκές της συγκεκριμένης ασθένειας. 

Το "Cah or Trash" έκανε πρεμιέρα το Σάββατο 8 Οκτωβρίου, με την αγαπημένη παρουσιάστρια να συγκινείται έντονα.

Αφορμή για το γεγονός στάθηκε η συζήτηση που είχε η Δέσποινα Μοιραράκη on air με έναν διαγωνιζόμενο, ο οποίος και μίλησε για μια πολύ σημαντική δράση που αφορά την πρόληψη για τον καρκίνο. Η παρουσιάστρια, με δάκρυα στα μάτια εξομολογήθηκε ότι είναι ένα θέμα που την πονάει πολύ και δεν πιστεύει ακόμα ότι ο σύζυγός της δεν είναι πια στη ζωή από επιπλοκές της νόσου.

Η Δέσποινα Μοιραράκη είπε χαρακτηριστικά: «Θα σας συγχωρώ γιατί είμαι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη με το θέμα καρκίνος για ένα προσωπικό μου θέμα. Είναι γνωστό ότι ο άνδρας μου έφυγε από καρκίνο. Αυτό το οποίο κάνετε είναι ένα έργο ζωής και θέλω να σας συγχαρώ. Και ιδιαίτερα να ευχαριστήσω το Cash or Trash που μου δίνεται και εμένα προσωπικά η δυνατότητα να μπορούμε να μιλάμε για τον καρκίνο χωρίς να φοβόμαστε αυτή την λέξη. Είναι πάρα πολύ σημαντικό να κάνουμε ότι μπορούμε για την πρόληψη... Μέσα από αυτή την εκπομπή, δεν είναι μόνο να φέρουμε ένα αντικείμενο και να το πουλήσουμε, αναδεικνύουμε την κοινωνία μας και την ζωή μας. Σας ευχαριστώ θερμά. Έχω πονέσει πολύ για τον καρκίνο και πονάω ακόμα και προχωράμε»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved