Media

Asia Express: Έξαλλος ο Μαυρίδης με την Καθάργια: «Ασ' το, αφού δεν το καταλαβαίνεις»

Gossip-tv Team

Asia Express: Κατά τη διάρκεια της σημερινής δοκιμασίας αποχώρησης, παρακολουθήσαμε ιδιαίτερες εντάσεις ανάμεσα στα ζευγάρια, μιας και το αγώνισμα είχε ιδιαίτερο βαθμό δυσκολίας. 

Το σημερινό advantage το είχε ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Fipster που είχαν τη δυνατότητα να προσπεράσουν οποιαδήποτε από τις δοκιμασίες θα τους οδηγούσε στον τελικό τους προορισμό.

Η πρώτη δοκιμασία του σημερινού επεισοδίου του Asia Express είχε να κάνει με το μάζεμα του αλατιού και η αλήθεια είναι ότι ήταν κάτι ιδιαίτερα δύσκολο και τα ζευγάρια αντιμετώπισαν πάρα πολύ μεγάλο πρόβλημα, μιας και τα δοχεία που έπρεπε να βάλουν μέσα το αλάτι ήταν αρκετά βαριά και δεν μπορούσαν να μετακινηθούν εύκολα. Kάτι τέτοιο συνέβη και στην περίπτωση του Γιώργου Μαυρίδη και της συζύγου του, Κρίστη Καθάργια, η οποία δεν μπορούσε με τίποτα να σηκώσει τα δοχεία με το αλάτι.

Κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας, μεταξύ του ζευγαριού υπήρξε μια έντονη συζήτηση με τον Γιώργο Μαυρίδη να φωνάζει στην σύζυγό του, μιας και όλα έδειχναν ότι δεν μπορούσαν να συνεργαστούν. Βέβαια, στο τέλος της ζήτησε συγγνώμη.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved