Media

Γιώργος Κουβαράς: Η αποκάλυψη για την περιπέτεια της υγείας του λίγο μετά την πρεμιέρα!

Gossip-tv Team

Ο Γιώργος Κουβαράς παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με την περιπέτεια που είχε με την υγεία του στην πρεμιέρα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της φετινής σεζόν. 

O ίδιος είναι ένας από τους πιο αγαπημένους δημοσιογράφους και σε συνέντευξη που παραχώρησε υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός.

Ο Γιώργος Κουβαράς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4 και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπώρησε στην έναρξη της φετινής τηλεοπτικής σεζόν.

Ο Γιώργος Κουβαράς είπε χαρακτηριστικά: «Έρχομαι την πρώτη μέρα, κάνω το δελτίο. Έρχομαι τη δεύτερη κι ενώ συνήθως φέρνω φαγητό από το σπίτι, πάω εκείνη τη μέρα στο κυλικείο της ΕΡΤ για να φάω ό,τι βρήκα εκείνη την ώρα, γιατί πήγα και αργά. Ήταν μοσχαράκι με πατάτες. Τρώω μια μεγαλύτερη μπουκιά, δεν την μασάω πολύ καλά, μου στέκεται η μπουκιά στον οισοφάγο εδώ. Προσπαθώ επί μία δύο ώρες να την κατεβάσω, δεν μπορούσα. Δεν με ενοχλούσε στην αναπνοή αλλά άρχισα να πονάω από ένα σημείο και πέρα. Μια αντανακλαστική κίνηση, δεν μπορούσες να καταπιείς»

«Λέω και τους τίτλους ειδήσεων και μου λένε δεν πας στον γιατρό να σε δει; Ο γιατρός με πανικόβαλε λίγο, μου είπε να πάω να κάνω γαστροσκόπηση, μου σπρώχτηκε αυτό στο στομάχι… Δεν ήταν κάτι φοβερό, αλλά ήταν ταλαιπωρία».

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved