Media

GNTM 5: Τα πρώτα πλάνα από το σπίτι, ο ενθουσιασμός και η υποδοχή από τον Μπίρμπα και την Vitinaros!

Gossip-tv Team

GNTM 5: Το βράδυ της Δευτέρας 10 Οκτωβρίου, παρακολουθήσαμε τον ενθουσιασμό των 21 καλύτερων κοριτσιών που κατάφεραν να μπουν στο σπίτι, έτοιμες για να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στα set και στις απαιτητικές δοκιμασίες. 

Το αγαπημένο ριάλιτι μόδας έχει επιστρέψει για τα καλά και η αλήθεια είναι ότι οι τηλεθεατές ήδη έχουν ξεκινήσει από τις audition και το παρακολουθούν φανατικά.

Το βράδυ της Δευτέρας 10 Οκτωβρίου παρακολουθήσαμε εξ αρχής την είσοδο των 21 κοριτσιών που κατάφεραν να προχωρήσουν στον διαγωνισμό και να περάσουν επιτυχώς από τις δοκιμασίες του bootcamp, του ID Catwalk, αλλά και της απαιτητικής πρώτης φωτογράφισης.

Η Mary Vitinaros και ο Χρήστος Μπίρμπας υποδέχτηκαν τα κορίτσια έξω από το σπίτι, με όλες τους να μην μπορούν με τίποτα να κρύψουν τον ενθουσιασμό τους, μιας και ένα μέρος από το όνειρό τους έχει ξεκινήσει να γίνεται πραγματικότητα.

Πολύ γρήγορα οι κοπέλες εγκληματίστηκαν στον χώρο και επέλεξαν τα δωμάτιά τους, θέλοντας να τακτοποιηθούν και να ξεκινήσουν να δημιουργούν παρέες. Ο Χρήστος Μπίρμπας και η Mary Vitinaros ενημέρωσαν τις κοπέλες ότι φέτος το παιχνίδι θα έχει πολλές ανατροπές και εκπλήξεις και αυτά που θα έχουν να περιμένουν θα είναι ήδη πολλά, δίνοντάς τους μια μικρή γεύση από οτιδήποτε θα ακολουθούσε στη συνέχεια!

Ο Χρήστος Μπίρμπας ενημέρωσε όλες τις κοπέλες ότι περιμένουν εντός ολίγων ημερών μια κοπέλα, την Αλεξία και μάλιστα κάποιες κοπέλες ήδη της έχουν κρατήσει ένα κρεβάτι!

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Δείτε παρακάτω το intro:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved