Μελίνα Κόντη: Η ηλικία, οι σχέσεις με τον… Σάκη Ρουβά και το GNTM και ο ρόλος στην «Γη της Ελιάς»
Showbiz

Μελίνα Κόντη: Η ηλικία, οι σχέσεις με τον… Σάκη Ρουβά και το GNTM και ο ρόλος στην «Γη της Ελιάς»

Η Μελίνα Κόντη έχει κερδίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών από τα πρώτα της κιόλας βήματα.

Την νεαρή την απολαμβάνουμε φέτος μέσα από την σειρά, Η γη της ελιάς και υποδύεται την Ράινα, η οποία είναι χορεύτρια από την Βουλγαρία που μέσα σε λίγο καιρό έχει αποκτήσει φιλικές σχέσεις με όλο το χωριό.

Πάμε όμως να την γνωρίσουμε καλύτερα…

Ηλικία

Η Μελίνα Κόντη γεννήθηκε στις 18 Οκτωβρίου 1994 στην Αθήνα και είναι 28 χρονών. Είναι απόφοιτος της Δραματικής σχολής του Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν και του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Η σχέση με τον Σάκη Ρούβα και το GNTM

Η νεαρή κοπέλα πέρα από ηθοποιός, είναι και χορεύτρια και έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα του καλλιτεχνικού χώρου. Πιο συγκεκριμένα, η Μελίνα έχει εμφανιστεί σε video clips, live εμφανίσεις, τηλεοπτικά show κ.α. με τον Σάκη Ρουβά, την Ελένη Φουρέιρα, την Έλενα Παπαρίζου, την Τάμτα και άλλους.

Επίσης έχει συμμετάσχει και στο trailer του GNTM.

Ο ρόλος στην «Γη της Ελιάς»

Η Ράινα Ζίφκοβα είναι μία όμορφη κοπέλα από τη Βουλγαρία, χορεύτρια, που πιάνει δουλειά στο κλαμπ. Ευχάριστη, θετικός χαρακτήρας, με χιούμορ και καλοσύνη. Μιλάει άπταιστα Ελληνικά μιας και βρίσκεται 10 χρόνια στην Ελλάδα. Η Ράινα, είναι μαγκάκι και ξέρει να γίνεται καλή φίλη. Θα συγκατοικήσει με την Αλκμήνη.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved