Media

Παγιδευμένοι: Ο δολοφόνος της Μυρτώς αποκαλύφθηκε και η σκηνή σόκαρε το twitter

Gossip-tv Team

Παγιδευμένοι: «Πάγωσε» το τηλεοπτικό κοινό με τη σκηνή της δολοφονίας.

Ο Άγγελος πίσω από το φόνο και η Άννα τρελαμένη καθώς δεν είχε περάσει από το μυαλό της πως ο καλύτερός της φίλος κρυβόταν πίσω από το φονικό της αδερφής της.

Με «κομμένη» την ανάσα οι χρήστες παρακολουθούσαν τις εξελίξεις μη μπορώντας να πιστέψουν πώς συνέβη αυτή η ανατροπή από τα πρώτα κιόλας επεισόδια.

Δες τα σχόλια

Στο επεισόδιο της Τρίτης (11-10)

Η ανακάλυψη του πραγματικού δολοφόνου συγκλονίζει την Άννα. Μαζί με τον Δημήτρη, πρέπει να βρουν, άμεσα, ακράδαντες αποδείξεις για την ενοχή του. Ο Δημήτρης αναγκάζεται να θέσει την Άννα υπό κράτηση για να την προστατεύσει. Πώς θα αντιδράσει η Άννα σ’ αυτή την απροσδόκητη σύλληψη; Ένας άντρας με σκοτεινό παρελθόν, ίσως, μπορεί να βοηθήσει τον Δημήτρη να βρει τα στοιχεία που θα αθωώσουν τον Θοδωρή και θα οδηγήσουν τις έρευνες στον πραγματικό δολοφόνο. Ποιος είναι αυτός και τι σχέση έχει με τον Δημήτρη; Θα καταφέρει να βρει τις αποδείξεις που του ζήτησε ο Δημήτρης; Ο Σταύρος βάζει, για άλλη μία φορά, στο στόχαστρο την Άννα και τον Δημήτρη. Προσπαθεί να τους στριμώξει για τα στοιχεία που έκλεψαν. Θα καταφέρει να τους ξεσκεπάσει;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved