Media

Σασμός - Αποκλειστικό απόσπασμα: Η... επική ατάκα του Λευτέρη στη Θοδώρα κι η πρώτη τους νύχτα μαζί!

Ελένη Ζούμη Ελένη Ζούμη

Σασμός: Όπως θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο, η Θοδώρα έχει πάει με κάποιες φίλες της σε ένα μπαρ για να γιορτάσουν τα γενέθλια μιας φίλης από την παρέα.

Κατά σύμπτωση το μπαρ ανήκει στον Λευτέρη.

Τη στιγμή λοιπόν που φέρνουν την τούρτα ακούγεται ένα πρωτότυπο ορχηστρικό τραγούδι που έχει συνθέσει ο Νίκος Τερζής το οποίο έχει τα δικά μας ακούσματα, την αγαπημένη Κρητική Λύρα, παντρεμένο όμως με τους γνωστούς ήχους του γενέθλιου μουσικού κομματιού.

Αμέσως μετά από αυτό το στιγμιότυπο, η Θοδώρα συναντά τον Λευτέρη τυχαία για 2η φορά.

Η στιχομυθία μεταξύ τους:

Θοδώρα: Δεύτερη φορά σε μία μέρα. Τυχαίο;

Λευτέρης: Δε νομίζω!

Στη συνέχεια του επεισοδίου το ζευγάρι καταλήγει μαζί. Είναι η αρχή μιας γνωριμίας, η οποία μας επιφυλάσσει πολλά στη συνέχεια!

Δείτε το βίντεο παραπάνω με το αποκλειστικό απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο:

Κατά τα άλλα θα δούμε ότι ο Μανόλης φτάνει στα όριά του, ύστερα από τη συνάντησή του με τον Μαθιό ενώ ο Αντώνης στήνει παγίδα στον Κώστα...

Ο Μαθιός και η Στέλλα προσπαθούν μάταια να πείσουν τον Αστέρη πως η Καλλιόπη είναι αθώα για τον φόνο του Άγγελου. Όμως ο Αντώνης έχει πολλούς λόγους για να το πιστεύει και να στρέψει τις υποψίες του στον Κώστα.

Άλλωστε, η Άννα αποφασίζει να του μιλήσει για όσα της είπε ο Κώστας το προηγούμενο βράδυ στο καφενείο. Την ίδια στιγμή η Θοδώρα καταλήγει να περνά τη βραδιά της στο σπίτι του Λευτέρη, ο οποίος την επομένη έχει προβλήματα με την αστυνομία.

Εν τω μεταξύ ο Παύλος μιλάει στον παπά και στη Μαρίνα για την σχέση της Αιμιλίας και του Δημήτρη, που ανακάλυψε και τον πονάει. Την ίδια στιγμή ο Νικηφόρος επιστρέφει στο Ηράκλειο, αλλά βρίσκεται μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη και έναν πιθανό κίνδυνο.

Η Καλλιόπη αρχίζει να έχει ελπίδες ότι θα αφεθεί ελεύθερη, καθώς ο Αντώνης στήνει μια παγίδα στον Κώστα, με δόλωμα την Άσπα, που δέχεται να διακινδυνεύσει παρά τις αντιρρήσεις της Αργυρώς.

Δείτε το sneak preview εδώ:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved