Media

Ιωάννα Μαλέσκου: «Συνειδητοποιημένα για ένα διάστημα θα είμαι εκτός»

Gossip-tv Team

Super Κατερίνα: Η Ιωάννα Μαλέσκου έσπασε τη σιωπή της μετά από καιρό και έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου.

Η παρουσιάστρια που φέτος απέχει από την τηλεόραση, παραδέχτηκε ότι η απουσία αυτή είναι συνειδητή και πλέον βλέπει πιο καθαρά τα πράγματα.

«Το ερώτημα δεν είναι αν έχει λείψει σε μένα η τηλεόραση, αλλά αν έχω λείψει εγώ στο τηλεοπτικό κοινό. Αγαπάω πάρα πολύ αυτή τη δουλειά και την τηλεόραση με την ευρεία έννοια της επαφής με τον κόσμο. Παρότι συνειδητοποιημένα για ένα διάστημα θα είμαι εκτός, ναι, η αλήθεια είναι ότι μου λείπει. Απλά αυτή την περίοδο το παρακολουθώ με μια ηρεμία και από μια απόσταση ασφαλείας. Σίγουρα θα δείτε κάτι από μένα», είπε αρχικά η Ιωάννα Μαλέσκου και συνέχισε:

«Όταν για ένα διάστημα κάνεις λίγο πίσω και βλέπεις πιο καθαρά, αντιλαμβάνεσαι και συ τα λάθη σου, τις αστοχίες σου. Το τι θέλεις πραγματικά όμως είναι αυτό που για μένα μετράει. Γιατί όλα γίνονται στη σωστή στιγμή, στην ώρα τους. Έχω μάθει να μιλάω όταν είναι κάτι ολοκληρωμένο. Πρέπει να πατάμε καλά στα πόδια μας και επειδή όλα ρέουν, όλα αλλάζουν δε ξέρεις τι μπορεί να συμβεί».

Δείτε το βίντεο παραπάνω...

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved