Media

Ελένη Μενεγάκη: Η έκπληξη κατά τη βραδινή βόλτα στο κέντρο της Αθήνας - «Ομολογώ ότι…»

Gossip-tv Team

Η Ελένη Μενεγάκη βρέθηκε στη συμβολική φωταγώγηση σε ροζ χρώμα του Μουσείου Μπενάκη στο κέντρο της Αθήνας ως πρέσβειρα της καμπάνιας για την καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού και έκανε μία βόλτα στο κέντρο της Αθήνας! 

Η παρουσιάστρια περιέγραψε τη βόλτα της στο κέντρο της Αθήνας: «Χθες (12 Οκτωβρίου) που εγώ βρέθηκα στο κέντρο για το θέμα που κάθε χρόνο κάνουμε για τον καρκίνο του μαστού, για την εκστρατεία, ομολογώ ότι δεν βγαίνω στην Αθήνα, ήθελα να δω κι εγώ λίγο, να κάνω τη βόλτα μου με το αυτοκίνητο!

Δεν είχε κόσμο έτσι μου φάνηκε εμένα στις 8 με 9 το βράδυ… Πώς λέγαμε παλιά «Η Κηφισίας δεν κινείται, τώρα κινείται… Εμένα η Αθήνα χθες μου φάνηκε ήσυχη… Δεν λες είναι μία ωραία μέρα να πάω μία βόλτα, αφήστε τα μαγαζιά που ήταν κλειστά… να πας να πιείς έναν καφέ, κάτι να κάνεις…»!

Στόχος της παρουσιάστριας, για ακόμα μια χρονιά, που πρωταγωνιστεί στη συγκεκριμένη δράση, είναι η αφύπνιση όλων των γυναικών, για να κατανοήσουν το πόσο πολύ σημαντική είναι η πρόληψη και το ότι μπορεί να σώσει τη ζωή μας.

Και επειδή βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας για καλό σκοπό, έκανε και μία μικρή βόλτα.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παραπάνω!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved