Media

The Voice: H συγκινητική ιστορία της διαγωνιζόμενης που δεχόταν body shaming!

Gossip-tv Team

The Voice: Στο σημερινό επεισόδιο (16-10) η Δήμητρα έδωσε το εκατό τοις εκατό της και κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση με την ομάδα του Κωνσταντίνου Αργυρού. 

Το αγαπημένο μουσικό σόου έχει επιστρέψει για έβδομη συνεχόμενη σεζόν, με τους τηλεθεατές να το παρακολουθούν διαρκώς.

Στο σημερινό επεισόδιο (16-10) παρακολουθήσαμε την Δήμητρα Κωνσταντοπούλου, η οποία ερμήνευσε το τραγούδι των ΜΠΛΕ "Δεν θέλω να μου μιλάς" και έβαλε τα δυνατά της για να καταφέρει να κερδίσει ένα εισιτήριο για την επόμενη φάση των Knock outs.

Λίγο πριν από την εμφάνισή της, στο βίντεο με το οποίο συστήθηκε στον κόσμο η παίκτρια προχώρησε σε μια συγκινητική εξομολόγηση, μιας και στο παρελθόν είχε δεχτεί bullying για τα κιλά της, μιας και είχε παραπάνω βάρος.

Η Δήμητρα είπε χαρακτηρικά: «Αν αναρωτιέστε αυτή τη στιγμή γιατί σας μιλάω από ένα γυμναστήριο είναι γιατί αυτό μου άλλαξε τον τρόπο ζωής και με έκανε διαφορετικό άνθρωπο. Παρελθοντικά, σαν παιδάκι και εργότερα σαν ενήλικη, είχα αντιμετωπίσει και γω το κομμάτι του ρατσισμού όσον αφορά τα κιλά... Βέβαια χαίρομαι ιδιαίτερα για το γεγονός ότι πλέον αυτό έχει αρχίσει να εξαλείφεται και όλοι μας πρέπει να αγαπάμε το σώμα και τη διαφορετικότητα μας και να τη στηρίζουμε»

Τελικά, αποφάσισε να πάει με την ομάδα του Κωνσταντίνου Αργυρού!

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved