Media

Σασμός: Αστέρης - Παύλος στα «μαχαίρια» και το twitter πήρε θέση - «Δόξα στον Αστέρη»

Gossip-tv Team

Σασμός: Άλλο ένα επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς προβλήθηκε και για ακόμη μια φορά οι εξελίξεις διαδέχονταν η μία την άλλη.

Ο Παύλος έδωσε εξηγήσεις στην εμβρόντητη Αιμιλία, ενώ ο Νικηφόρος έφυγε στην Αθήνα, για να βρει τον Μανόλη. Την ίδια στιγμή ο Ευθύμης ανέθεσε βρώμικες δουλειές στον Λευτέρη.

Στο μνημόσυνο του Άγγελου, ο Σταύρος έγινε μάρτυρας ενός ξεσπάσματος της Αργυρώς στον Αστέρη και αποφάσισε να μιλήσει ο ίδιος κατ' ιδίαν στον πρώην της γυναίκας του.

Ο Αντώνης ήρθε σε αντιπαράθεση με τον Παύλο για τον αρραβώνα του με την Μαρίνα, ενώ η Άσπα ανακάλυψε ένα δαχτυλίδι και καταλαβαίνει πως ο Άγγελος θα της έκανε πρόταση γάμου. Κι ενώ η Βασιλική είχε δεύτερες σκέψεις για τον γάμο της με τον Μαθιό, ο Αντώνης είχε μια συζήτηση με τον Ευθύμη. Την ίδια ώρα, η Άσπα επισκέφθηκε τον Παύλο και του ζήτησε να πάρει εκδίκηση για τον θάνατο του Άγγελου.

Αυτό όμως που κέντρισε το ενδιαφέρον των χρηστών του twitter ήταν η συνάντηση Αστέρη - Παύλου. Οι δύο ήρωες ήταν στα «μαχαίρια», ενώ μια ατάκα του πρώτου έκανε το μέσο κοινωνικής δικτύωσης να πάρει ''φωτά''. Οι χρήστες μίλησαν και υποστήριξαν τον Αστέρη.

Δείτε στην gallery τα σχόλια:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved